Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iOQlmONMFB4
Régen emlékszem volt egy 260 as aminek az alkotója úgy rendelkezett hogy ha épkézláb 260 ast megcsinálja "y" emberke akkor majd több buszt is kilehet adni ehhez képest ha jövőre se készül el apám akkor a készítő összes szép busza ott fog porosodni ahelyett hogy maga a maestro is élvezhetné munkájának beüzemelt gyümölcsét. Direkt név nélkül írtam.
A másik hogy ez az OMSI szimulátor olyan barkácsolósra sikerült mindenki tákolgat gondolom mai napig ezért rekedtek meg a világ összes táján ezzel az omsi vel. A pálya készítés is már rég ütős lehetne ha nem egy ember készítené évekig a pályáját. Nem kicsit volt ötletem hogy milyen pálya milyen busszal, de elment a kedvem mert összedolgozni az luxus nálunk mert alkalmazkodni kell.(Gondolom) Aki meg pályát épít az meg félmegoldásokkal kell beérje a busznál úgy szintén. Aki hétfőtől szombatig melózik annak nincs ideje ilyesmire. Még fejben tartani hogy kell a buszt bepakolni a pályát el készítni a menetrendet a 3d progival ügyködni átkonvertálni bekonvertálni megírni a parancsokat ez lehetetlen és idegesítő ezért is hagytam. Legalább a készítők ne lettek volna ennyire amatőrök. Pályát nem lehet építeni hanem úgy kell tákolgatni. Bocs srácok de ez a véleményem, amúgy tökély a szimulátor. Ez van. Nem lehet mit tenni brutálisan jó. Sima ügy. Legalább a készítők új buszokat raktak volna össze ameddig a csuklóssal el nem készülnek. De legalább is nem kezdtem volna bele egy csuklós buszba ha nem tudom hogy ezren nézik a nagy semmit miután elakadtak egy nyamvadt csuklónál. Mondom bebizonyíthatták volna egy másik fajta busszal ami nem csuklós , hogy lehet megcsinálni 100% os ra egy sima buszt. Én azt tettem volna. De az én vagyok. Na további kellemes akármit. Kell a negatív kritika is mert ha a cél az volt ellegyen vele mindenki akkor az megvalósult , viszont én buszoznék új tutkó pályán normális 260 as busszal ami működik jó a pályán a menetrend és a többi. Nem pedig itt várom a nagy semmit. Na üdv.