Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a "Davisville" pályát próbáltam felrakni ! Nha most van a ReadMe amiben minden pontosan le van írva h mit hova az gond nélkül működött ! Viszont a pályán konkrétan nincsenek utcák ,sem autók ,sem utasok ..szóval csak épületek meg jelzőlámpák !
Van ez a mondat : "Install Simplestreets from forum"
Letöltöttem az Addon Managert + egy másik weboldalról a pályát ahol benne volt ez a bizonyos "Simplestreets" , DE A gond a következő ! : Az addon managerrel ha bedobok valamit a játékba akkor a "Terep Létrehozásánál" lefagy az egyész ,megnéztem a feladat kezelőt és meglepő módon azt írta hogy a "program nem válaszol" ... szóval a kérdésem az h nem lehetséges ezt a "Simplestreets" témát "manuálisan" betenni a megfelelő mappába ,és persze az is kérdés h ha igen akkor hová kell tenni ? a választ előre is köszi : ) Kicsit hosszan fogalmaztam ,de így egyértelmű a kérdés : )