Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Roanake #1501 Meg tudja mondani valaki, hogyan lehet elérni azt, hogy a buszban folyamatosan egy adott hőfok (pl 20 fok) legyen? A jobb alul található fűtő karokkal egyszerűen nem boldogulok. Miután bemelegedett a motor, ha felhúzom a fűtés hőfokos karját pirosba (vagy akár csak középre) és bekapcsolom a ventilátort a legkisebb fokozaton akár, akkor is elkezd fűteni mint az őrült és határ a csillagos ég (volt már 25 fok is). Akkor levettem a hőfok szabályozót, alsó állásba a kék jelhez, ütközésig... de még mindig fűtött tovább, még 1 óra múlva is. A többi karokat (pl a jobb szélső belső levegő keringetés vs külső friss levegő beengedése) akárhogy mozgatom, sehogy nem tudom elérni, hogy állandó ventilátor használat mellett beálljon egy fix hőfokra a hőmérséklet.
Ha valakinek van beállítása ehhez, légyszi mondja el. Természetesen megnéztem a hivatalos manual-t, abban eléggé elnagyolták ezt és csak hőfok szabályozó fontosságát ecsetelik igazán. Viszont mégis hidegre állítva is fűt! :O
Egyszerűen nem tudok rájönni.