Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
mpv1976 #1496 Szia!
Ja tegnap én is nyomtam egy pár kört a 92 járattal. Az volt a szuper, hogy ki sem néztem az ablakon, és amikor 10felé megjött az asszony a munkából és ajtót nyitottam neki csodálkoztam, hogy jé tényleg esik a hó.:)) Brutál.
Egyébként nekem az AI-val semmi bajom, mert Budapesten sokkal több a vadbarom, mint a játékban. Aki nem hiszi, az mehet az életben egy kört a Kápmegyer-Budaörs "viszonylaton" autóval!:)
Viszont hogy valami negatívumot is mondjak, az editor szerintem teljesen nem felhasználóbarát. Remélem, hogy ezen majd változtatni fognak, mert én játszom a TRS2009 vonatszimulátorral is, de ott az editor nagyon könnyen kezelhető. Az OMSI editorában pl. ha új spilne objektumot akarok berakni, akkor egyesével kell betölteni mindig az egyes spilenokat jéták könyvtárából. Ugyanakkar ha objektumokat akarok lehelyezni egy gombbal be tudom tölteni az összeset. Érthetetlen.