qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Scamel
    Részemről nagyon örülök, hogy ez a szimulátor megjelent.
    jocking derogálóan emlegette a németek által futószalagon szállított "mindenamimozogabbólszimulátortcsináltunk" termékeket. Csak annyit fűznék hozzá, hogy természetesen mindenkinek joga van a véleményét kifejteni, de azt a megfelelő helyen és formában kéne, nem így és nem itt. Arról nem is beszélve, hogy különbözőek vagyunk, igenis van akinek a daruszimulátor vagy a targoncaszimulátor is bejön, de ez más téma, nem ebbe a topikba való :)
    Nem vagyok szakértő a buszokban, sosem vezettem még, de még laikusként is az OMSI az első pillanatban megfogott. A hangulatával, az apró részletekkel, a kidolgozottsággal. Sajnos nagyon kevés hasonlóan kidolgozott szimulátor van (bármilyen járművel) ahol ennyire odafigyeltek volna a hangulatra, és a részletekre.
    Annak meg külön örülök, hogy a szakma ismerői is jókat mondanak róla.
    Az is jó, hogy moddolható, szerintem simán hasonló karriert futhat be mint a vonatszimulátorok, amikhez töméntelen kiegészítőt csináltak a lelkes felhasználók. Az alapok megvannak.
    Az meg, hogy puritán a menüje? Már bocsánat, de most a csilivili menü a lényeg egy ilyen szimulátorban, vagy maga a szimulátor? Szerintem a válasz egyértelmű :) Persze, nyilván lehetne dizájnosabb néhol, de a célnak bőven megfelel.
    Szóval nekem tetszik, le a kalappal a készítők előtt, és kitartást azoknak akik belevágtak a kiegészítők gyártásába! :)