qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Isti1
    A válaszok a saját véleményemet tükrözik, nem biztos, hogy az valójában így van.
    1.A játékbeli tapasztalatok alapján van néhány út, ahol a busz (az AI is) a legszélső sávban megy. Ezen akkor lepődtem meg, amikor egy megálló után kihúztam a középsőbe, majd a lámpánál a legszélsőben(ami autóktól mentes volt) elhúzott mellettem egy másik busz :) .Szóval ott kicsit olyan mint egy buszsáv. Viszont elég rövid szakasz.
    2.Szerintem ez totál sofőrfüggő, a játékban minden AI busz lekapcsolt motorral ácsorog. Szerintem télen, amikor fűteni kéne, akkor járatindulás előtt pár perccel célszerű járatni kicsit, hogy melegedjen a levegő a buszban :)
    3. Dehogy kell, minek kéne? :) Ha úgyse száll fel senki. Legalább téli körülmények között nem hűl ki a busz. Mindazonáltal volt már olyan, hogy megálltam, nem volt senki, csak leszálló, első ajtó csukott maradt, és hirtelen a semmiből megjelent vagy 5 felszálló utas :) Bár ez a valóságban azért nem jellemző.
    4.Én még lassítani se szoktam. Bár célszerű azért figyelni a menetrendet, mert ha túl hamar ott lennél, akkor ha vársz egy kicsit a megállóban, lehet, hogy érkezik pár utas.