qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #12751
    Kérdezem az6 átlag OMSI-zótól és a pálya építőktől is:
    - eljutottam egy jó darabig a pályám építésén, aminek az alapjai valós magyar város úthálózata, járatai. Mennyire gáz az szerintetek, ha az editorban elkészített nyomvonal csak nagyjából hasonlít az eredetire? Nem az volt a célom, hogy a valóssal megeggyezőt csináljak, csupán olyat ami hasonlít (pl. a pályám neve sem konkrétan a város lesz, hanem annak egy másik korábbi elnevezése...). Szinte minden méretpontos a Google Earth miatt csak pl. a sávelágazások, az egyedi kacifántos kereszteződések egy kicsit eltérnek a valóstól. De mivel nem akarom a fél életemet modellezéssel tölteni, ezért a meglévő elemekből dolgozom.

És még egy szavazásra bocsájtom:
    magyar elnevezése legyen a megállóknak, végállomásoknak? Magyar legyen a bemondás, stb. Vagy angol? Ti melyikkel játszanátok szívesen? :)

De ha magyar akkor segítsetek, hogyan tudom megoldani, hogy magyar karakterek legyenek? Mert pl. a valaki által készített magyar táblát feliratoznám, de nem eszi meg az ékezetes dolgokat... pl. az istennek nem tudom kiíratni rá, hogy "AUT.ÁLL." mert mindig csak az lesz belőle, hogy "AUT. LL"... és társai.

Előre is köszönöm a válaszokat, bocs a hosszú hozzászólásért.... sziasztok!