qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #11775
    Igen, azt csináltam, ahogy írod is.

És igen. SimpleStreet-el dolgozom. Ezt a 6 path-ot hogy érted? Hogy-hogy egymáson, én azt hogy látom? Mert én nem látok csak egy barna csíkot, nem látok még rajta semmit (sem alatta...).

Elágazásnál az elágazó pathjait végig kattintgatni? Megcsináltam. Pl. a buszvégállomásnál lévő két kereszteződésben minden irányban kanyarodó autót letiltottam, illetve a végállomás útján is.

Sőt, a buszmegálló öblökbe is szabályozni akartam, hogy "No unscheduled traffic", mégis bekanyarodik az AI az öbölbe.

Ezzel kapcsolatban nem lesz tiszta a fejem, mert több hetem van a pályába, meló után minimum 1 órát csinálgattam. És ahhoz, hogy ezen bukjon el az egész.... hát.. idegesítő. :(

De... ha mind ezektől amit leírtál, el is tekintünk, csak nézzük az aktuális problémát, még pedig azt, hogy egy teljesen szűz pályán lerakott 100 méter egyenesen beállított path szabályzást miért nem veszi figyelembe? Gonoltam arra, hogy én kúrtam el valamit, nézzük meg egy tök üres pályán amin van egy darab 100 méteres utacska, és mi van ha arra adom meg, hogy "No unscheduled traffic". Erre csak ott bóklászik a 100 méteremen is az AI...