Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Na ezaz! Ezért nem lehet csak úgy építeni egy teljesen élethű pályát anélkül,hogy megcsinálnád hozzá szinte az összes nagyobb kereszteződést! Mert sajnos mindegyik egyedi ugyebár,és 90% hogy nem találsz hozzá hasonlót az editorban! Annak idején elkezdtem én is egy pályát összerakosgatni mindenféle spline-ból,aztán amikor felmentem tesztelni akkor nekem is kiguvadt a szemem
Minden egyes kereszteződésnél eltűnt... majd újra megjelent egy autó. Én is csak nagyjából illesztgettem össze az utakat és kereszteződéseket de mostmár tudom,hogy pontosan egyezniük kell! És nem csak méretben(pl. "2 spur 11m") hanem a "path"-nak is pontosan találkoznia kell ahhoz, hogy az autók eltűnés nélkül tudjanak menni az utakon. A mostanin pl. nem is lesz olyan hely szinte ahol eltűnhetnek,még útvéget sem nagyon hagyok szabadon,csak a főbb utaknak lesz majd valamikor folytatása de a mellékutcákat összekötöm. Szóval nem egyszerű ez... főleg nem ahhoz,hogy egy Magyarország mapot készítsünk!