qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #11692
    Az szép és jó, hogy Magyarország térképet akarsz csinálni, de nem eszik olyan forrón a kását. Elhiszem, hogy megvan az elszántság és most úgy gondolod, hogy de fasza lesz, megcsinálom. De elárulom neked, hogy egy kisebb térképe elkészítése is óriási szívás, nem beszélve arról, hogy már egy közepes város is gondot okoz futtatás közben. Én most egy kisebb magyar város úthálózatával foglalatoskodom, fél térképet már teleraktam objectel, aminek a 3/4 részét szedhettem is ki, mert még a kiegészített (sok vonalas) Berlin_Spandau pályánál is jobban akadadozott, 13-15 FPS volt végig.... szép és okos otlet, de az OMSI-t nem arra találták ki. ESetleg megvalósítható olyasmi mint German Truck Simulátornál, hogy nagyjából lerövidítve készítessz útházatot, megadsz pár nagyvárost (amit nagyjából elkészítessz, csak buszpu legyen benne jóformán....) és mehet a távolsági, helyközizés... Pl. BP-Gyöngyös táv... csinálsz egy valamit ami Bp lesz, meg egy valamit amire rámondod, hogy Gyöngyös, közé meg csinálsz vagy 20 km*nyi autópályát, mert ugyan ki a fenének lenne kedve 50-60 percig masírozni autópályán..... max ilyesmit lehet.