qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• ozimak
    Igen sajnos én csak a meglévő anyagokból tudok dolgozni,ugyanis nem értek a modellezéshez és nem tudok magamnak crossing-ot készíteni :( Tudom,hogy nem teljesen lesz élethű a pálya de azért megteszek minden tőlem telhetőt,hogy amennyire lehet az legyen! Sajnos tudok az általad említett "hibákról" is,de sajnos tudatosak :( Mindent(kivéve a kereszteződések) a google maps által megadott méretekhez/arányokhoz hűen próbáltam csinálni. Hidd el én lennék a legboldogabb ha sikerülne teljesen 100%-osan megcsinálni a pályát élethűre,de sajnos nekem ez nem fog menni :( Nem baj, nem is akartam vele nevezni semmilyen versenyen :) Úgy is kezdtem el a pályát,hogy megcsinálom elsősorban magamnak aztán kiadom és akinek tetszik az letölti és megy rajta :) Csak akartam egy saját pályát ahol kicsit "otthon" érzem magam :) De nagyon köszönöm az építő kritikát!(nem cinikusan mondom,hanem tényleg nincs vele gond ha valaki segíteni akar)
    OFF:Én is ismerem kívülről belülről az örsöt,ugyanis régen a XVI. ker.-ben laktam akkor a 277(régen sima 77)-essel jártam 12-13 évig,most meg 15 éve lakom a kassai téren,igy nap mint nap járok a 32-essel és a két villamossal :) A 31-essel meg 11 éve járok ki a főnökömhöz.