Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hyp3r #11127 Szia!
Milyen hosszú lesz a vonal? :)
Az eddig kiadott helyközi pályáknál mindenhol volt hiányosság szerintem. Én is most kezdtem neki 1 helyközi/helyi pályának, de még nagyon az elején vagyok a projektnek. Az SDK-t tanulmányozom, aztán ha végeztem vele, akkor belehúzok. Sajnos nem találtam olyan pályát az eddig kiadottak közül ami tényleg igazi helyközi lenne. Csak néhány példát említenék:
Ystad-Malmo: Ez egész jó kis pálya, de a terep egyhangú, és sík út van mindenhol.
Wolgast: Helyközi pályának szerintem rövid a 20 perces vonal, és ez akkor 20 perc, ha 60-65 km/h-val megyek végig, illetve itt is sík a terep.
Én 1 olyan pályának álltam most neki, amit próbálok minél valósághűbben megoldani, de egyenlőre több részletet nem akarok elárulni. Több vonal lesz rajta több faluval és 2 várossal.
A Te pályád vonalvezetése egész jó, remélem majd ki lehet kormolni 1 kicsit az Ikarus kipufogóját:D