Nem vagyok sem Fanboy, sem antifanboy ... De:
- Szórakozásra alkalmatlan a MAC nekem - hangsúlyozom NEKEM - mert játszani nem lehet rajtuk.
- Csak netezni sem jó a MAC mert nincs Flash támogatás és ennyi pénzből minden szobába veszek egy EEPC-t.
- Komolyabb munkára (Egy titkárnőnek pl.: lehet jó lenne, de az sem biztos :) ) alkalmatlan a MAC, mert ha nem grafikával vagy multimédiával foglalkozik az ember akkor gyakorlatilag max levélnehezéknek jó ... (Láttam embert aki használta, de a céges dolgok Virtual PC-s win alatt mentek csak ...)
Szóval az OSX hiába qrva jó oprendszer (Amit aláírok) sajnos csak egy kis célközönség számára rendelkezik elfogadható tulajdonságokkal ...
És ezt MINDENKINEK akinek egy kis köze is van hozzá, be kell látnia.
Jópofa, agyonhájpolt cuccok ... Egy fotós barátom az egekig magasztalta, és el is hiszem, hogy Ő sokkal jobban tud MAC-el dolgozni mint sima PC-vel vagy laptop-al ...
DE, amíg én a porosodó PC-mből gyakorlatilag fullos MAC-et tudok csinálni, addig egy OSX gyakorlatilag (ha teljes felhasználói szemmel nézed) akkor csak lebutítja az alatta futó PC-ben rejlő lehetőségeket ... Cserébe van puncizúm, ha van multitaccsos taccspadom ... király :)