35802
-
#9511 igen -
Pio #9510 Programozónak is jól tud jönni a mac főleg a unix alapok miatt. -
G_ArchAngel #9509 Ennyire bonyolultan irtam le, hogy az OSX miatt hasznalok Mac-et? -
#9508 Gondolom grafikával/vágással stb. foglalkozol, mert más szakmában még nem igen hallottam, hogy a maccel hatékonyabban lehetne dolgozni, mint egy PC-n. -
#9507 Akkor áruld már el, miben különbözik egy mac a külcsínt leszámítva?:D -
G_ArchAngel #9506 Aha, a zsigulit meg pirosra festem, rajzolok ra sarga pajzsba fekete lovacskat es kesz is mesebeli Ferrari
Az a baj az antifanboyokkal, hogy nem vagjak a Mac elonyet meg mindig.
Miattam fekete vagy patinas vorosrez is lehet elottem a doboz, de mig az OSX ezen fut legalisan es konnyen kezelhetoen - ugye van akinek munka mellett nincs ideje Hackintosht barkacsolni - addig inkabb kifizetem az Almas hardver arat, ami egy fillerrel sem tobb, mint a Brand PC-eke...
Az, hogy valami szep az egy extra, minthogy a HP, Dell vagy Sony asztali, illetbe egybePC-k is rendes designt kapnak, de nem mindegy min fut az OSX... -
#9505 "Jo reggelt, 2010-ben mar csak a muzeumok porosodo PC-ei kozott tamolygo PC-gamerek hisznek az egerben..."
Ezek a Postok tökéletesen illeszkednek a topik címéhez :)
Azok, akik kinőttek a porosodó PC-k világából és előléptek egy evolúciós lépcsőfokot elérve a mekjúzer állapotot, megveszik ugyanazt a PC-t 4-szeres áron, mert fehérre van festve és nem ablakok van rajta hanem hópuma :) (Az oldszkúl PC-snek ehhez elég 3 flakon Neolux meg egy 50 forintos írható DVD ...)
Egyszer én is kipróbáltam haverom mekbúkját, tök vicces volt rajta a puncizúm meg ilyenek, de valahogy hiányoltam azt a forradalmi újdonságot amit a körülötte lengő hájp miatt vártam :) -
Cat 02 #9504 Én szeretem ha be kell törni egy egeret és deformálódik tőle a kezem (: -
#9503 Lesz belőle vezetékes is, kicsit olcsóbb is, megbízhatóbb is. -
#9502 Te nagyon kész vagy :D Csak a hozzászólásaid miatt +fav a topic. Remélem azért nem gondolod komolyan amit írsz, mindenesetre nagyon jópofa :D Azért használok egeret mert Steve Jobs rámerőlteti :D:D:D . Itt áll mögöttem és ha touchpadhoz nyúlok akkor hátbaver baseball ütővel :D -
#9501 ha vezetékes lenne még tetszene is -
#9500 nemgyenge -
Pio #9499 A második nem értem miért vicces... :(
Persze a fejért a végén így is megérte megnézni. :) -
#9498 mégegykis starcraft má:
bónusz -
#9497 OMFG...
-
geo91 #9496 :DDDDDDDDDD -
#9495 és 12 év alatt kifejlesztették székekre a karfát is... :))) -
#9494 Starcraft multiplayer evolúció, szubjektív szempontból. -
#9493 Game over.
-
#9492 jesszus :D -
#9491 menny a jópicsába :D:_Ddd -
G_ArchAngel #9490
cuki kiseger csajoknak -
#9489 ide is mert PC humor (is)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"a legkisebb is számít"... Tesco. -
#9488 Azt hogy benéztem -
Cat 02 #9487 Rángat miatta, ha egérrel vagy :p -
#9486 A picsába mán, vegyetek mind ilyet, basszatok rá Apple feliratot (vagy ami tetszik) oszt arról nyomassátok a PC HUMOR-t. :-)
-
#9485 Nekem is van az asuson, de hogy jön ez a többujjas egérmozdulatokhoz?:D -
#9484 Acer notimon van külön gomb ami kikapcsolja a taccspedet :D -
Pio #9483 Vagy fogsz egy trackpad méretű deszkát/könyvet és azon használod az egeret. :D -
#9482 "vagy akár nappaliban TV-re kötött gép vezérlésére"
Na erre az egy dologra látom értelmét, de akkor már inkább a távirányító, amennyiben filmnézésre van a gép. Ha valaki netezik a tv-n akkor jó lehet a touchpad, de egér helyett mindennapi munkára (nem grafikai!), szerintem baromi kényelmetlen. -
#9481 "2. Több ujjas Gesture-ök!"
Ez windowson is működik csak az emberek nem szokták telepíteni a synaptic drivert. Legalábbis nekem az ezeréves albacomp 1,5 celeron notebookomon már működött :) -
Pio #9480 Lentebb leírtam, hiányzik belőle a programozhatóság és pont ezért jobb ennél egy 5 gombos programozható egér.
Itt 4 ujjat kell húzogatni (3 ujjal lapozni lehet böngészőben emlékeim szerint), hogy előtűnjön az asztal, egy programozható egeren 1 tetszőleges gombot kell megnyomni, de az a gomb csinálhat bármi mást is, a felhasználón múlik.
Ahogy írtam már, a bármerre scrollozás, nagyítás nagyon jó rajta, de általában elég a fel-le scrollozás (bár a jobb egerek oldalra is tudnak, de 360 fokban nem), nagyítani pedig ritkán akar az ember, ha nem képekkel dolgozik, minden más tudását a trackpadnek könnyedén reprodukálja egy egér.
Ennek ellenére én nem tartom olyan rossz dolognak, hogy kiadta ezt az Apple, ott a helye a kínálatban, hisz tényleg többet tud, mint egy átlagos trackpad, tényleg nem volt hájpolva, megjelent azt kész, ha valakinek kell megveszi, ha nem, nem. Az nem tetszik, hogy ez is egy csomó emberből indulatokat vált ki, ezt az egy dolgot nem tudom megérteni se az egyik, se a másik oldalról, mit kell vagdalkozni azon, hogy egér kontra trackpad. -
#9479 Elírtam:(
*javit:snake game -
#9478 quake game -
#9477 Ez Paul /a polip/ gépe? -
#9476 Hurkak vagytok, a profik igy nyomjak:
-
#9475 Már én is próbáltam ilyet, a legtöbb apple cuccal ellentétben ez praktikus és bejövős :D
Pedig rendesen meg vagyok elégedve az acer laptopon touchpadjával is :D -
#9474 Made in Russia, nice :D -
Cat 02 #9473 Távirányítónak ott az iPad / egyéb tablet. Google is azt használja (majd) -
#9472 "1. Kurva nagy."
Mármint a trackpad :D