Pio#9480
Lentebb leírtam, hiányzik belőle a programozhatóság és pont ezért jobb ennél egy 5 gombos programozható egér.
Itt 4 ujjat kell húzogatni (3 ujjal lapozni lehet böngészőben emlékeim szerint), hogy előtűnjön az asztal, egy programozható egeren 1 tetszőleges gombot kell megnyomni, de az a gomb csinálhat bármi mást is, a felhasználón múlik.
Ahogy írtam már, a bármerre scrollozás, nagyítás nagyon jó rajta, de általában elég a fel-le scrollozás (bár a jobb egerek oldalra is tudnak, de 360 fokban nem), nagyítani pedig ritkán akar az ember, ha nem képekkel dolgozik, minden más tudását a trackpadnek könnyedén reprodukálja egy egér.
Ennek ellenére én nem tartom olyan rossz dolognak, hogy kiadta ezt az Apple, ott a helye a kínálatban, hisz tényleg többet tud, mint egy átlagos trackpad, tényleg nem volt hájpolva, megjelent azt kész, ha valakinek kell megveszi, ha nem, nem. Az nem tetszik, hogy ez is egy csomó emberből indulatokat vált ki, ezt az egy dolgot nem tudom megérteni se az egyik, se a másik oldalról, mit kell vagdalkozni azon, hogy egér kontra trackpad.