IWimv2m.jpg
  • MR ME
    csak ez nem éppen így működik :)
    nem fognak milliókat beruházni h neked teljesen kicseréljék a központtól a kábeleket az oszlopon mert ilyen netet akarsz...ezt te is beláthatod h abszurd feltételezés volt
    am is ebben az országban gecire leszarnak mint ügyfél, és ez sajnos eléggé szolgáltatófüggetlen, simán elintéz egy kb "így jártál" mondattal

az meg a másik h nem egy helyről hallottam már, és sajnos mi is megjártuk de csak akkor vettük észre amikor lemondtuk a trékom előfizetést h egyszer csak gondoltak egyet és felrakták 8 megás csomagra az eddigi 4megásat, a vonalam 2-t is épphogy elbírt, amikor fater ezt szóvátette akkor közölték h mi kértük...ahham na persze, mert szeretek 2x annyit fizetni amikor a 4et se kaptam meg
    persze lehetne pereskedni meg anyámkínja dehát kinek van arra ideje
    szomszéd meg lemondta a netet, otthagyták a modemet nála (mienket se vitték el, de ha nem kell nekik tudom sajnállni), azt szépen egyszercsak kapott egy 60ezres számlát h kéne fizetni a netet mert ő azt kérte h kössék neki vissza
    nevetséges dolgok történnek néha :S ja am természetesen ez is trékom volt...