Ha tőled megkérdezi valaki, hogy mit élvezel abban, ha embereket lövöldözöl 6 órán keresztül mi az egészséges válaszod rá? :) Úgy van beállítva ez a simulator téma mintha valami kínzás lenne. Miért ne érdekelhetne valakit ez a világ, és a benne fellelhető igen komoly gépek irányítása? Akinek ez tetszik csinálja, akinek meg nem az menjen lövöldözni. Ezt ennyire egyszerűen kellene felfogni szerintem. Én gyerekkorom óta rajongok az ilyen gépekért, mert pl a nagypapám ebben a világban dolgozott évtizedeken át. Emellett játszok minden más fajta játékkal, de soha nem szóltam meg senkit azért, mert ezt vagy azt szereti. Szerintem ehhez elég annyi, hogy az ember nyitottan gondolkodik, és megfelelően elfogadó mások felé ami a játékízlést illeti. Nekem egyébként nem volt lehetőségem ilyen szakmában dolgozni és nem tudok jelenleg más alternatívát, hogy betekintést nyerjek ilyen gépek kezelésébe mint egy hasonló játék. Lehet sőt biztos, hogy nem önti el az agyat az adrenalin tőle, de ettől még lehet érdekes. Persze ehhez kell némi vonzalom hozzá :) Akinek ez megvan, annak egyértelmű lesz miért játszik vele, akinek meg nem annak soha nem is lesz. Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.11.06. 17:54:17