35806
-
-
D:
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
kissssss #34276
-
-
-
http://store.steampowered.com/app/515040/ -
Old gold
Why do programmers always mix up Halloween and Christmas?
Because Oct 31 = Dec 25. -
:DDDDD -
Nem biztos, hogy lesz abból bármi is...
De a poén jó. -
-
http://steamcommunity.com/market/listings/753/385240-%3Atrump%3A lol -
-
karajjj #34266 már most lehet automatizálni, kivezeted a traktort a földed szélére, bepöttyinted a négy sarkát a gps-en, ő meg magától beszántja centire pontosan, csak legyen pénz olyan gépre, ami ezt már tudja... :) -
-
Persze hogy szarban van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!foldeket haveroknak adtak, stb stb. Csaladban van aki 40+ eve van teruleten, es amiket mondott az elmult par evben az 'nem semmi' -
kissssss #34263 azt is néz meg hogy milyen fizut kapnál egy ilyen munkáért... van ahol be se akarnak jelenteni mint munkavállaló, magyarul vagy kapsz fizut vagy nem. -
pár év és automatizálni lehet. Ki kell bekkelni... -
Poén, ma reggel hallottam a Class FM hírblokkjában, hogy már a magyar mezőgazdasági gépkezelőkből is hiány van, 500 szakember képzése van folyamatban, de legalább 4000-re lenne szükség mihamarabb...remélhetőleg sokan komolyan megszeretik majd a szimuzással és valójában is foglalkoznak majd vele, mivel ez az ágazat is nagy sz4rban van itthon jelenleg...
Egyébként nem ítéltem el, bárhogy is hangzott amit írtam, nem mindenkinek való munka, az tény, aki megtalálja a számítását benne és számára boldog élelet jelent, annak csak örülhetünk, annyival kevesebb búvalb4szott honfitárs jön majd szembe velünk az utcán... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.11.07. 20:09:23 -
Sith #34260 Azért nem egy olyan "szimulátor" létezik, amit a nagy többségben ott lévő kisgyerek egyszer kipróbálna.
Lássuk be elég kevés esélyem van hogy csak "poénból" kipróbálhassak egy toronydarut, vagy mozdonyt. -
a legszebb amikor a kamionos ismerősöm kap 1 hét szabadságot és már a 2. nap ül le az euro truck elé :DD -
Én is így gondolom, még annyival egészíteném ki a gondolatot, hogy jók a lövöldék persze, de mikor már a 3. ugyanolyan lövöldét játszod ahol ugyanúgy e-vel nyitod az ajtót, r-el újratöltesz, meg még a fegyverek sem változnak stb. Szóval az egész játék mehanikája hasonlít, aztán igazán felüdülést jelent pl egy Farm Simulator is. Persze nem fog az ember végtelen órákat beleölni, de mire kipróbál már minden gépet, addig kb meg is unja. Ráadásul sztem kevesen játszanak ezzel úgy hogy minden folyamatot végigcsinálnak, mivel lehet felbérelni munkást, a játék elején talán még megcsinálják, de aztán felbérelik és az megy helyettük. Viszont így már egy manager játékba megy át az egész, közben olyan mechanikákat láthat ami más játéknál nem. Furcsa is lenne egy COD-ban ha valamiért fel kéne csatolni az ültetőt és végigmenni 2 soron :D
Szóval sztem arra tök jók, hogy megtörjék a monotonitást két játék között meg olyan megoldásokat lásson az ember amit máshol nem. -
Ha tőled megkérdezi valaki, hogy mit élvezel abban, ha embereket lövöldözöl 6 órán keresztül mi az egészséges válaszod rá? :) Úgy van beállítva ez a simulator téma mintha valami kínzás lenne. Miért ne érdekelhetne valakit ez a világ, és a benne fellelhető igen komoly gépek irányítása? Akinek ez tetszik csinálja, akinek meg nem az menjen lövöldözni. Ezt ennyire egyszerűen kellene felfogni szerintem. Én gyerekkorom óta rajongok az ilyen gépekért, mert pl a nagypapám ebben a világban dolgozott évtizedeken át. Emellett játszok minden más fajta játékkal, de soha nem szóltam meg senkit azért, mert ezt vagy azt szereti. Szerintem ehhez elég annyi, hogy az ember nyitottan gondolkodik, és megfelelően elfogadó mások felé ami a játékízlést illeti. Nekem egyébként nem volt lehetőségem ilyen szakmában dolgozni és nem tudok jelenleg más alternatívát, hogy betekintést nyerjek ilyen gépek kezelésébe mint egy hasonló játék. Lehet sőt biztos, hogy nem önti el az agyat az adrenalin tőle, de ettől még lehet érdekes. Persze ehhez kell némi vonzalom hozzá :) Akinek ez megvan, annak egyértelmű lesz miért játszik vele, akinek meg nem annak soha nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.11.06. 17:54:17 -
mar lassan ugy vagyok vele, hogy jobb lenne ezt atvinni facebukra. humiari.sg groupot akar valaki csinalni? -
Tényleg nem értem ezeknek a random monoton szakmunkás élet szimulátoroknak a népszerűségét, nem ezektől próbálna foggal körömmel menekülni mindenki az életében? Tegyük fel hogy a valóságban nem sikerült és van egy olyan munkám...akkor hazamegyek és kikapcsolódás címszó alatt folytatom az unalmas napomat egy másképp ugyanolyan munkával ami elvileg egy játék? Kérem valaki tegyen világosságot a fejembe a témát illetően... 
#34252: Jaja, a valóságban relatíve sz4r munka, sz4r pénzért és egy modern géppel földet megmunkálva már nem is jön át a puszta kézzel teremtés szentsége, ami még 200 éve mondjuk természetes élmény volt a paraszti társadalomban. Én inkább tolok virágboltos CoD szinglit vagy 6 óra erejéig, de egy gépesített szántó szimulátorra nem hogy pénzt nem adok, de még ingyen sem kell...
-
Renegade #34254 -
-
Azért nyilván nem mindegy mik a körülmények.
Gondolom sok ember nem adná fel a karrierjét aminek köze nincs ehhez. A munka is sok vele meg a pénz se feltétlenül jó.
A valóságban nyilván nem fog bárki ~10-100millás új gépekkel parasztosat játszani. Főleg Fanyarországon.
Részemről inkább szántok minthogy még egyszer Cod-ra pénzt adjak.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.11.06. 14:08:40 -
Wait what...ennyi ember vágyik vissza a paraszti világba?
Viszont a valóságban nem találnak a munkáltatók embert, amikor le kell szedni a k*rva málnát a földeken...
-
várj, valami hiba keletkezett az időben, mert igazából a belinkelt képpel erre a képre akartál válaszolni:
-
-
-
Nagy a pangás, csak az apple mozgatja meg az embereket :(
-
geo91 #34246 -
Kepek #34245 Halloween
-
nagyon vágod, gyanús vagy te
-
Gondoltam egér és billentyű mellé, mint ahogy az apple fan-boy képen is van.
Egy igazi apple fannak meg van mindegyik kütyü első nap.
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.10.30. 22:32:39 -
geo91 #34242 a trackpadnak mé nem az alján van a töltő??? 
Utoljára szerkesztette: geo91, 2016.10.30. 22:21:48