stratégiai játékokban mi is ott voltunk a topban mindig, csak az is olyan hogy nem sok embert érdekel.
de ez másnál is megfigyelhető, mire legalkalmasabbak a borvidékek? édes fehérborra, nemzetközileg azt kevés ember szereti (mondjuk szarni a trendekre mert sztem a legfinomabb :))
vízilabda, kajak kenu, csupa olyan sportok amikben mi vagyunk a legjobbak, megint csak nem a legnépszerűbb dolgok.
meg lehetne rakás dolgot sorolni, hogy a műfaj egyik szeletében mi vagyunk a legjobbak, csak épp senkit nem érdekel :D
cd projekt redhez hasonló meg nem talált volna nálunk piacot, kevés a fizetőképes kereslet, kevés a világszínvonalú szakember, legalább is ami ilyen játékokhoz kell, nem jó a képzés se, szóval aki akar valamit máshol keresi a boldogulást az iparban. ráadásul a fantasy kereslet össze sem vethető a lengyellel... ott a könyvesboltokban másképp néz ki a fantasy részleg a witcher könyvek fordítója mesélte, a többi infó meg olyan cikkekből van ahol azt elemezték, hogy hol a magyarországi cd projekt. nem mellesleg állam is támogatta és büszkék rájuk nagyon, nálunk meg mennek és megtámogatják a nyomdaipart
egyébként a 2004-es E3-on ott voltak már? :D én úgy gondoltam nagyjából akkor kezdték el fejleszteni :D