PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
na látod, mehetett volna 5-el is ha nem fogják vissza egy kicsit a lovakat 😄 meg lehet nálam sem volt ám gyorsabb, csak én nem kapcsoltam be az FPS kijelzést, de annyira nem lehetett rossz, ha 100+ órát élveztem a játék szépségeit 😊
LasDen
az én 4 éves gépemen viszont csak 20 fps-sel ment csak 😞((((

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
akkor legalább van mit megköszönni a konzoloknak is 😄 mert 5 éves régi gépemmel vígan játszottam a witchert 😊 egyébként nekik is érdekük hogy minél több pc-n elfusson. sajnos legtöbb játék motor nem a skálázhatóság iskolapéldája mostanság. készítenek youtube videót és kicsi a különbség a min és max között, pedig aranybánya lenne nekik ha meg tudnák oldani hogy a laptop vidkarikon meg integrált vga-kon is elketyegjen valami, akár alacsonyabb poligonszámmal meg a TitanX-en is villogjon magas poligonszámmal és hatalmas textúrákkal 😄
Dzsini
igen, vissza lett fogva a grafika a konzolok miatt - cserébe viszont lett sokkal több tartalom, mert a konzolos kiadások miatt sokkal több pénz volt fejlesztésre.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LeWyTy
<#banplz>?! Egyet fejlesztenek csak konzolon nem megy fullon és kész. <#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Létezik, hogy a Witcher 3-nál valami olyan hírek voltak, hogy azért lett downgrade-elve némileg, mert az eredetileg tervezett grafikát a konzolok nem bírták volna el, viszont az nem fért volna bele, hogy némileg külön fejlesszék a PC-s motort? Mintha rémlene ilyen, de lehet, hogy keverem valamivel.
Palinko
szerintem úgy értette, mintha az első 2 kép ott sem lenne
Vigyázz, mert elvisz a Master Race! 😊
Palinko
igazából a pc-t is downgradelték E3 óta, de hát ez nem hír más játékoknál is ez van. amit olvastam és nem tetszett, hogy van egy mód, ott 2 csapat megy egymás ellen, valaki lelőtt az ellenségből 3 at- majd a csapattársai le friendly firezték és kilootolták 😄 szóval oda csak csapattal érdemes bemenni. egyébként szörnyű, hogy a játékoknak mennyire kell gondolni, hogy a trollok eszközét kiiktassák, szörnyű a legtöbb játék közössége 😄
SzirmosSzisza
Egyértelmű a magyarázat, a felső a konzol változat az alsó meg a PC <#nezze>

Amúgy passz, tegnap este néztem twitchen pár streamet és elég funnak tűnt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
igen ezek nekem is feltűntek, nem tudom hogyan oldották meg, de néztem a csövet, padkát, lábnyomokat igazából minden részlet megegyezik 😄 érdekelne a magyarázat
SzirmosSzisza
Szerintem nem ugyanaz a kettő, legalábbis más a hátulja a kocsinak, meg akárhogy textúrázod nem fogsz olyan kiálló bütyköt csinálni rá a motorháztetőn 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Palinko
hahaha, ahhoz képest, hogy 2 perc alatt rakták össze a modellt, textúrákkal hatalmasat javítottak rajta.
pajti
The Division

benőmenő
5 MB az '50-es években.

Ezen pedig még mindig kiégek 😄
Palinko
vagy az IBM-et, bár ha nem pénzt hanem fejlődést akar az ember akkor nyílt szabadalom, ki tudja a cégek meddig ülnének rajta, miközben várják a profitot az akkori technológiától.
morcosqtya
Ok, akkor az Intelhez megyek ha lesz időgépem. :-)
Bár ugyanezt meg lehetne csinálni mobilokkal, venni egy Note 4-et és bevinni a Samsunghoz, hogy 8 év múlva ezt fogjátok kiadni.. Ott már közelebbi a technológia a visszafejtéshez...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
4 évvel előznéd meg a Toshiba szabadalmát a Flash memóriára. Amit most használnak az alap gondolatban még ugyanaz (elrendezések változtak), csak összenyomták a méreteket - nem a gondolattal van gond, hanem a célszerszámokkal, amivel nanométeres méretben lehet gyártani. Valószínűleg az akkori technológiával vissza se tudnák fejteni hatékonyan azt az SSD-t.
Ráadásul a Microsoft akkoriban bőven csak egy kis szoftveres cég volt, nem tudtak volna gyártókapacitást vásárolni-építeni. Ha már valakit, akkor az Intelt kellene megkörnyékezni ilyesmivel 😊

és kérnék egy vásárlási lehetőséget pár tízezerért kapható terás SSD-hez

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Van egy ötletem, csak kell hozzá időgép.

Step1: egy 1 Terás SSD-t venni pár tízezerért
Step2: visszamenni 1980-ba, nyitni egy bankszámlát egy ma is prosperáló amerikai vagy svájci banknál
Step3: eladni az SSD technológiát Bill Gates-nek (megsúgva neki, hogy ez a jövő) milliárdos részesedésért (és MS részvényekért) cserébe az SSD-ért amit kap, úgy hogy havonta pakolja be a bankszámlámra a pénzt
Step4: visszajönni a jelenbe és felvenni a kamatokat
Step5: sok kólát meg cigit lehet venni. Enjoy!

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

morcosqtya

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

broman191
Egészen effektíven küzd a fizikai lét hátrányaival... <#idiota><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

pajti
true gamer

broman191
Fogjuk rá hogy részben igaz, de van bőven ami tisztán dizájn kérdés(nek tűnik), erőforrástól többnyire függetlenül. Elég fura ez az egyik kezemmel adok, a másikkal elveszek döntéshalmaz, kíváncsi vagyok hogyan jutottak ezekre a végeredményekre...biztosan erre az összeállításra buktak a fókuszcsoportok, aztán bármennyire is homlokráncolós volt, ha elvileg erre van kereslet, akkora erre lesz kínálat...egy dev diary sorozatot szívesen meghallgatnék ilyen dizájn döntésekről a R*-osoktól, vajon mennyit sz0ptak a háttérben a végkifejletig, meddig volt szükséges bizonygatni a többiek előtt, hogy x megoldás a legjobb, akkor is ha valamilyen szinten butítás a IV-hez képest és plusz munka... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

benőmenő
A dolog prózai. Lassan évtizedes hw-t figyelembe véve kellett szebbet, nagyobbat durrantani, ezért kivették/földig butították, ami a 4-nél a legtöbb erőforrást vitte el a csilivilitől. A SW: The Force Unleashed-ben is ugyan ez a megoldás felelt a fizikáért és az is ennek megfelelően nem futott rendesen semmin megjelenésekor + még néhány évig.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.01.19. 19:16:28
broman191
Elgondolkodtató...számos változtatás hamar indokolható a könnyítés szándékával, de aztán akad ellenpélda is, bőven... Az V-ben az autó robban melletted rögtön meghalsz, a helikopter indokolatlanul robban mindenféle esetben és meghalsz...felfoghatatlan, hogy miért változtatták meg az IV-ben még robbanásmentes zuhanást. Lehet hogy fun...bár feleslegesen felrobbanni mindenért számomra biztosan nem az, de lehet hogy a játékosok meghatározó része Michael Bay lelkületű, akkor is, ha hátrányos számukra. Az extrém magasról zuhanás vízbe pont az V esetében reálisabb, hogy halállal végződik, nem csak egy csobbanás, a IV-ben túl könnyen meg lehetett úszni. Azon viszont pislogtam rendesen, amikor egy NPC-t a IV-ben még rendesen letartóztat a rendőr és autóba is ülteti, amíg az V-ben mindenkit lelőnek, verekedésért is, sőt bújik a rendőr az autó ajtaja mögé és onnan lő, amikor szerencsétlen verekedő NPC már javában fut az életéért... 😄 Erre rá lehet fogni, hogy fanyar valóságábrázolás, az utóbbi évek nonszensz amerikai rendőrségi esetei után... Régen toltam a GTA IV-et, meglepett hogy mennyi minden realisztikusabb - és számomra így élvezhetőbb is - volt benne...az autóval csattanós, szélvédőn kiszállós esetek örök emlékek. 😄 Az autók törését is rettenetesen downgrade-elték az V-re...pedig szvsz fasírtra zúzni az autókat is nagy fun volt, hiába már-már túlhajlott a realisztikus mértéken. Akármennyire is könnyítés, hogy az V-ben nem lehet őket rendesen lezúzni, számomra nem szórakoztatóbb... Remélem a VI. részben kicsit visszakanyarodnak a IV irányába, jót tenne... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.01.19. 17:26:31

Calver
"Balance between realism and fun"

wow, ez a srác igazi partyarc lehet.

"The trees move. Do you not see it?"

benőmenő
Meg is fektetett jó darabig az euphoria mindent, amit csak alápakoltak.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Cyberpunk 2077 végére, hogy fog majd kinézni <#nezze>

bakkerman
vegyél konzolt <#vigyor5> nekem itthon figyel a 15 meg a 16 is <#mf1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

broman191
Meg pár vizimai bajnok is legurult... <#hehe>

Gwent, not even once.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pxxl

All hail the double x!

Palinko
+1, lehet úgy gondolják hogy úgy is amcsikat érdekli az meg vesz konzolt. bezzeg a fifa kijön pc-re mikor alig játszható billel 😄
LasDen
mindig elmorzsolok egy könnycseppet mikor eszembejut. 08 má szar 😞

bakkerman
nem minden játszani szerető embernek prioritás a 4K/120 fps,mégha ő a komplett AMD-t is megvehetné annyi pénze van 😊 lehet a Madden miatt tart konzolt,az meg nincsen mászterre

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
mert casual azé. Mert leül és játszani akar. Nem leül, elindít, beállít, kiveri 120fps-re és játszani... Ilyen egyszerű.

Nem tudom, hogy egy Snoop Dogg féle csávó, aki tele van pénzzel és ultragigabrutál master race PC-n nyomhatná, miért Peasantboxokkal szenved.
Systore
Palinko
nem, nem neeee, neee, valahol meg kell már állni 😄

Fallout 4