PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy passz, tegnap este néztem twitchen pár streamet és elég funnak tűnt.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Bár ugyanezt meg lehetne csinálni mobilokkal, venni egy Note 4-et és bevinni a Samsunghoz, hogy 8 év múlva ezt fogjátok kiadni.. Ott már közelebbi a technológia a visszafejtéshez...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ráadásul a Microsoft akkoriban bőven csak egy kis szoftveres cég volt, nem tudtak volna gyártókapacitást vásárolni-építeni. Ha már valakit, akkor az Intelt kellene megkörnyékezni ilyesmivel 😊
és kérnék egy vásárlási lehetőséget pár tízezerért kapható terás SSD-hez
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Step1: egy 1 Terás SSD-t venni pár tízezerért
Step2: visszamenni 1980-ba, nyitni egy bankszámlát egy ma is prosperáló amerikai vagy svájci banknál
Step3: eladni az SSD technológiát Bill Gates-nek (megsúgva neki, hogy ez a jövő) milliárdos részesedésért (és MS részvényekért) cserébe az SSD-ért amit kap, úgy hogy havonta pakolja be a bankszámlámra a pénzt
Step4: visszajönni a jelenbe és felvenni a kamatokat
Step5: sok kólát meg cigit lehet venni. Enjoy!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.01.19. 19:16:28
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.01.19. 17:26:31
wow, ez a srác igazi partyarc lehet.
"The trees move. Do you not see it?"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!