IWimv2m.jpg
  • broman191
    Valamilyen szinten a Sony felhozatalának pont a sztoriorientáltság és a moziszerű játékok támogatása az átka, legalábbis a pénzügyi helyzetükre nézve, mivel én sokszor még kölcsön sem kérek PS4-et hogy játszhassak velük, hanem egyszerűen végignézem a YouTube-on a cinematic Quantic Dream-féle és hasonló játékokat és nem fáj, hogy nem én játszom velük, mivel gyakorlatilag nincs is mit játszani rajtuk, pár gomb megnyomása időnként számomra nem számít fizetséget érdemlő játékélménynek... :D Könnyen lehet találni olyan csatornát, amelyen mindenféle 'jó/rossz/stb.' döntést megmutatnak, avagy végig úgy játsszák a játékokat, ahogyan én is tenném... :) Egy Uncharted játék esetében már jobban hiányzik hogy nem én lövöldözök - ugra-bugra kevésbé :D - de annyi baj legyen, azon kívül pedig nem rémlik olyan cím, amelyet a játékélménye miatt játszanék... :)
    Számomra az Xbone felhozatalból sincsenek olyan címek, amelyeket szörnyen tegnapra játszanék, PS viszonylatban főleg töredék. Inkább csak a Halo részek tetszenek a sztori és a mindenféle vizuális dizájn miatt, bár az utóbbi rész sehol sincs a régebbiek tükrében, így azt különösebben nem sajnálom hogy nem játszhattam...viszont az fog először jönni az első és második rész után sok-sok évvel újra PC-re...aztán gondolom kapunk majd Master Chief Collection-t is valamikor, ha már az Xbone átiratot eleve megcsinálták, a PC-s minimális munka lesz...na akkor majd nekiesek minden résznek. :)