Pio#33814
Igen, Sonyt jobban jellemzi a cinematic setting, a sztori orientált játékok, sokszor teljesen átlagos vagy akár átlagon aluli játékmenettel rendelkező játékaik lesznek - teljesen megérdemelten - hatalmas szenzációk a történetvezetés/mesélés miatt.
Én nem arra gondoltam, hogy a last guardian már mióta várat magára, hanem ettől teljesen függetlenül arra, hogy a konferencián a microsoft inkább arra koncentrált, hogy bemutassa, milyen játékfelhozataluk lesz a jövő évi konferenciáig a sony pedig arra, hogy lenyűgözzön. Az általad említett 2 címen felül talán a Horizon kapott megjelenési dátumot, más nem, azokat csak mutogatták, hogy nézd már, egyszer majd lesz ilyen is. Szerintem azok már inkább PS Neo címek lesznek (persze menni fognak PS4en is butítva).
Arra gondolok, hogy PS-en annyira szűkös az igazán AAA exkluzív felhozatal, hogy bőven el lehet lenni úgy is, hogy havertól évente 1× 2 hétre kölcsönkéred a PSt és végigtolod azt a 2 komolyabb exkluzív címet, ami az egész évben kiadott 4-ből még érdekel is.
Persze lehet, hogy Boxon se jobb a helyzet, PC gamerként annyira nem vagyok képben, PS-t szoktam néha kölcsönkérni. Annak viszont örülök, hogy minden Xbox játék jönni fog PCre (a pénztárcám kevésbé :) ).