-
A dátumokban valamelyest igazad lehet, így hirtelen egy példának, már nem tudom, hogy hány E3 alkalmával mutatták a The Last Guardian-t...az utóbbi két évben biztosan. Viszont most már ott volt egy megjelenési dátum is a végén...kissé mintha ez lenne a Sony-féle Duke Nukem Forever. Az első éven amikor mutatták, szájtátás volt, hogy milyen grafika 'nyááád, mára már csak egynek elmegy, de októberben - elvileg - megjelenik... :) Viszont ez csak egy példa és több hirtelen nem jut eszembe, tehát ennyiből általánosítani hogy a Sony éveken át csak tologatja a húzócímeit nem lehet mérvadó, annak ellenére, ha nagyritkán meg is történik egy-egy címmel. Ilyesmi minden platformon megesik és valószínűleg inkább a fejlesztők/menedzsment fekete pontja, mint a Sony-é.
Én a vonzó felhozatal alatt inkább a számomra tetsző témájú, világú címekre gondoltam és az ilyesmiben mintha a Sony több remek csapatot tudott volna bevonzani, mint a M$. Attól függetlenül, hogy ki milyen távoli címeket demózott és demózott-e gameplay anyagot vagy csak cinematic bullsh1t volt. A Resident Evil 7 szvsz várós, mert szeretem a sorozatot, de a figyelmemet nem igazán tudták felkelteni a demózott anyaggal, mivel gameplay nem volt benne, legalábbis hosszabb összefüggő nem. A sztoriról nem mondtak semmit, a gameplayről nem mondtak semmit, csupán odatettek pár...megfelelő setting tudatában ijesztőnek hatható környezetet, de az egésszel nem csináltak semmit, annyira szörnyen unalmas teaser anyag volt... :) No de a Resin kívül több játékot amelyet demóztak sajnálom hogy exkluzív anyagok, mert mintha a Sony exkluzív holdudvarában több lenne a fény mint a M$ esetében, mintha a Sony háttere szellemi fölényben lenne...bár valamilyen szinten, érdeklődési terület kérdése is lehet, de a Sony játékai mellett mintha a M$ felhozatala csupán az átlag amerikai Joe-t célozná meg, akinek nem kell magasra tenni a lecet hogy élvezzen egy játékot, nem szükséges ilyen-olyan morális-, világnézeti-, társadalmi- stb. dilemmák/kérdések elé állítani, vagy nem is látná meg a a többé-kevésbé mögöttes elgondolkodtató tartalmat vagy nem is érdekli és csak 'I wanna shoot some fools and chillax on the couch'... :D
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.06.17. 20:01:39