Egyszer csak úgy döntöttek, hogy a rézdrót helyére behúzzák az üvegszálat, hogy felpörögjön a korábban lomha hozzáférés, de a sebesség az ígért 30 Mbps helyett kollégánknál csak 5 Mbps lett. Az ember azt gondolná, hogy egy zsírúj hálózaton mindent tökéletesen beállít a Telekom, de a wifi beállításait házilag kellett megbuherálni, hogy jó legyen a letöltési sebesség.
Talán leterhelte a berendezést, hogy túl sokat vacillált a frekvenciakiosztáson - a wifinél ugyanis megadható, hogy milyen széles csatornákat osszon ki a hotspot, ami ez esetben 20/40 MHz-re volt állítva. Amikor elvettük a hotspottól a döntés lehetőségét, és fixen 20 MHz-es kiosztást állítottunk be, noha a szűkebb sávot választottuk, rögtön elindult a bitfolyam. Azóta stabilan 30 megabit mérhető a lákás bármely pontján.
Most nem tudom, hogy en vagyok e a hulye/nem ertem jol, de most tenyleg az egyik ujsagiro 'user errorja' miatt lehoznak egy ilyen cikket? Nem tudom hogy sirjak vagy nevessek. Javitsatok ki ha tevedek, de ezek szerint nem a szolgaltato miatt volt 5mbps... tudom, gorgessek at... de most nem egy facebook likeolos xy.eu oldalrol beszelunk.
Csak hogy legyen kép is: game of thrones s06e01 spoiler: