PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Unalmas már a sok zombisurvivalhorrorapokalipszisadvancedmodern warfare szarság 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a red orchestra 2/rising storm óta nem volt semmi értelmes. pár gagyi single cucc, meg még gagyibb free2play szarok.
Per Aspera Ad Inferi.
Olyan ez, mint amikor pár éve valaki ki mert lépni először a 2. vh-s FPS-ek világából, mindenki ezt hitte, hogy öngyilkosság, mégse így lett, sőt, kifejezetten jót tett a műfajnak, hogy végre nem csak nécikat/japánokat öltünk 2. világháborús fegyverekkel.
Szerintem érthető választás, most nagyon megy a survival genre én szerintem HA jó lesz a játék, akkor jól fog pörögni, szerintem az emberek örülnek egy kis újdonságnak.
Palinko:"a half life 3 meg már vicc, majd megy vele a hülyéskedés jó sokáig mint a duke nukem foreverrel,"
3D Realms-al ellentétben a Valve nem adott ki hivatalos bejelentést a hl3 érkezéséről és nem is mutatnak be demokat szökő évente nagyobb játék rendezvényeken... khmm
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
nem tudom hogy vették rá magukat, hogy egy nagy játékra vigyék ezt a témát, egy DLC-t megért volna, legalább akkor fel tudták volna mérni az igényeket... de ebből szerintem is bukás lesz.
a far cry mindig is az egzotikus trópusi tájakon való lövöldözésről szólt, a repülőkről, hajókról stb. ja és az észveszejtő grafikáról, legalább is az első 2 rész, még nem volt crysis meg star citizen 😄 ok kicsit a 4. rész is eltér a fehér homokos tengerpart feelingtől, de igen csak egzotikus az a helyszín is és élvezetes lett. na aki az első 4 részt élvezte szerintem nem nagyon tud mit csinálni ezzel a primallal. az a dárda döfködés meg különösen szánalmas, legalább csináltak volna bele valami bullet timeot, öhm izé, szóval valami spear timeot, hogy klikkelés után elveszi az irányítást a gép és látunk pár igazán látványos döfést, meg egy kivégző döfést lassítva amint a szervekbe hatol stb. ez így eléggé béna.
kíváncsian várom hogy szerepel majd az eladásokban.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyébként itt a GTA 6 ból lesz valami legelőször ezek közül szerintem, a Portal 3 is bármikor beüthet, bad companyt úgy érzem hogy pihentetik még pár évig, de jó lenne annak örülnék. a half life 3 meg már vicc, majd megy vele a hülyéskedés jó sokáig mint a duke nukem foreverrel, bár ha egyszer kijön a hl attól biztos sokkal jobb lesz.
a kínálatból GTA6 meg BC3, ütős sztorikkal.
Majesty: Fantasy Kingdom Sim
Rise of Nations
Myth
Red Alert
Age of Mythology
C&C Generals
Warcraft
Supreme Commander
RTSb*zi voltam mindig is nem tagadom és olyan rossz, hogy szinte teljesen leáldozott ennek a műfajnak... 😞
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.07. 17:37:24
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.03. 11:04:43
Míg a pc rengeteg módon bővíthető cserébe optimalizálatlanabbak rá a cuccok.
A konzol meg ugye gyengébb de legalább fix és nem kell 1000 féle konfigra optimalizálni a tartalmat, ezért jobb az eredmény. De még így is gyorsan elavul.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.03. 10:53:54
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogy ennek milyen okai vannak, az köztudott, csak épp senkit se érdekel, mert végül az alapján dönt az ember, hogy mit lát a képernyőn.
De ugyan ezt az összes konzollal is eljátszhatod. Csak kicsit berhelni kell optikai meghajtót cserélni.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.03. 10:49:45
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A pc mindenre jó a konzol meg "csak" játszani és abban is gyengébb.
De ezen amúgy annyira felesleges vitázni, mivel minden konzol "pc" csak más softvare és fix a hardver. 😄
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.03. 09:58:17
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.12.03. 08:50:17