Én alig veszek játékot, évente max 1 db. Ilyenek a szokásaim.. alapvetően nem vagyok nonstop gamer, van 100 másik hobbim (zene, jazz, kutyázás, család :-) stb).
Ennek ellenére van ami elvarázsol és rögtön megveszem, vagy mert régóta ismerem vagy mert hasonlít valamihez amit régen szerettem (vagy mert 20-50-es évekbeli amerika-kultúra, régi kocsik, jazz, swing van benne posztapokkal keverve na azt főleg nem hagyom ki. :-) )
Diabló 3-at vettem legutóbb, most Fallout 4, illetve majd amit tervezek: Mass Effect Andromeda, Diablo contentek, FO4 contentek.
Évek óta van egy két sorozat aminek a játékai érdekelnek, azokból megnézem a videókat, tájékozódok, de a common picsogás hidegen hagy (grafika, kis bejárható terület stb stb) ezekkel a játékokkal kapcsolatban.
A rengeteg "kincsről" lemaradok igen (meg a legtöbb nem is érdekel), mivel se időm se pénzem nincs ilyen hobbit fenntartani, hogy évente 2-3 játéknál többet toljak, inkább előveszem újra a Mass Effect 1-2-t, Falloutot, Skyrimet ha nagyon unatkozok de az meg ritka.
Szóval ritkán veszek játékot, nálam ez máshogy van, csak azt veszem meg vagy nézek utána ami nagyon bejön, nagyon az én világom, de mindenféle stílusidegen játékkal egyáltalán nem foglalkozom és nem is keresgélek.
Tudom ezt hívják szűk látókörűségnek egyesek szerint. Szerintem meg optimalizációnak.
A gémerek között én túl "világi" vagyok, a világi kispolgárok meg családos csókák közt meg nerd. (ami faszság mert nem vagyok az)
Mondjuk úgy 37 évesen felnőttem már de annyira nem hogy kihagyjam a fallout franchiset... :)