Zero 7th#30865
Ne ezt szerencsére elkerülöm. Már azt, hogy ha valami szar, akkor ennek ellenére úgy érezzem, kötelező vele játszanom, csak azért, mert pénzem van benne.
Egyrészt dobtam már el játékot úgy, hogy még bőven bukta volt, pl BF3 kb két hónap nem túl intenzív szarakodás után kuka, World of Tanksban még mindig áll néhány ezer aranyam, és soha nem fogok vele játszani. Ez nálam nem szempont. Inkább előre próbálom eldönteni, mi az, ami érdekelni fog. Mostanában egyre kevesebb ilyen van.
Másrészt az nem igaz nálam, hogy izzana a kábel a letöltéstől. "Nagy" játékot kb két-háromhavonta szedek le, miután pár hetet győzködtem magam, hogy jó lesz az, olvasgattam a pozitív véleményeket, stb.
Aztán leszedem, játszom vele egy délutánt, esetleg egy fél hétvégét, aztán kb másfél évet pihen a vinyón, arra várva, hogy esetleg majd egyszer lesz még hozzá kedvem... aztán letörlöm.
És nem várok sokat egyébként, csak hogy játszható legyen. Aztán kapom az arcomba a zsebkendő méretűre szabdalt picsányi pályákat, a retardált és szarrászkriptelt AIt, a végletesen elcseszett irányítást, meg a kisegítőiskolai szintre butított játékmenetet.
Nem az a baj, hogy nem hozza azt az élményt egy mai játék, mint anno az első a kategóriájában. Az a baj, hogy nem hozza azt a minőséget. Mit nem adnék azért, ha ma is lenne egy Bullfrog vagy egy Microprose szintű fejlesztő... De nincs. Vagy ha van, akkor gyorsan felvásárolják a kiadók, és tönkrekúrják izibe'.