PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
mi a jó isten? 😄DDD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
2:32

csokalaci
2:32-tõl.

http://facebook.com/musicleander

mi az a family frost? végignéztem a videót, de nem hallottam semmiféle autót

RAZOR27
amikor megszólalt a family frostos autó majdnem kiköptem a levest 😄DDD

volt már párszor, de szerintem örök klasszikus 😄

http://tv.gamestar.hu/video/asus-eee-vs-ntt-100a-osszehasonlito-elemzes
Rage47
true
Van ennek egy olyan változata is, ahol alul azt írja, hogy: "he is a console gamer" 😄

Narxis
<#wow1>

szép

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
gugliba: christmas

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison

😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RAZOR27
akkoris durva számról van szó 😄

Jim Morrison
most hülyeséget írtam és amúgy is elírtam. <#wilting>

Jim Morrison
PewDiePie-nak már több feliratkozója van mint a YouTubenak 😮 (P: 18,6M, YT:17,5M)

SzirmosSzisza
😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

broman191
Boldog Ünnepeket koczkák! <#gonosz1>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

MR ME
😄DDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

pajti
kösz, most egy kicsit jobb lett a hangulatom :')

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Lehet, hogy a megvásárolt példányokhoz viszonyítja és sokan megvették, de még nem jutott rá idejük egyáltalán.
Systore
Payday 2-nél érdekes, hogy a játkosok 81.1 százalékának van meg csak a "No one Cared who I Was... Until I put on the mask." acsi

maszk nélkül ugyanis elég korlátozott vagy a játékban. van aki szeret civilt játszani..
SzirmosSzisza
Postal 2-ben többen hugyoztak valakit arcon, minthogy kinyissanak akár egyetlen ajtót is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
5:4-es monitor?

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza

pajti
lol

Narxis
Helyes.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RelakS
és hála istennek szembe megy az összes többi programban megszokott kezelési konvenciókkal :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

GregSB
Az alsó kép nyugodtan behelyettesíthetõ SAP-al, az is lehet company app 😊

És meg is állja a helyét, kb ilyen a GUI-ja: 80 különbözõ gomb, fül stb figyel rád mindig, és külön oktatni kell hogy kell használni 😄

Dzsini
Persze, hogy így néz ki az appunk kezelõ felülete (csak 10 körüli fülre szétosztva a ~120-150 beviteli mezõ) 😊 többek között én raktam össze

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS
az SAP meg kimarad? 😊

GregSB
Ez mennyire igaz az én cégemnél is 😄

Ehh, írtam egy hosszú kommentet arról, hogy miért is gáz amit a "tüntetõk" csinálnak és, hogy ezeknek az óriáscégeknek az alkalmazottjai nem véletlenül kapnak olyan fizetést amit (mert az esetek többségében megérdemlik), de rá kellett jönnöm, hogy túlságosan flamekeltõ lenne és én lennék a rossz fiú. Úgyhogy ilyen formában megtartom a véleményem. 😄
GregSB
GregSB
Úgy olvasom ez nem egy ismeretlen jelenség, van erre egy angol kifejezés is: Gentrification

Ez történik most SF-ben és környékén, és a tech industry a fõ mozgató rugója.

GregSB
Ja itt nem a cégek ellen kéne tiltakozni, hanem a városvezetés ellen akiknek szabályozniuk kéne az ingatlanpiacot.

Akik tüntetnek valszeg nem látnak semmit, csak azt hogy nehezen tudnak megélni és hogy ezért tech szektort okolják.

SzirmosSzisza
És Õk mit látnak megoldásnak? Ha elköltözik a sok multi akkor meg nekik nem lesz munkájuk, a Google meg társai viszi magával a dolgozóit.

GregSB
Érdemes utánaolvasni, elég durván kettészakadt SF. Egyik utcában a Google, Apple, Dropbox, Netflix, eBay, stb stb alkalmazottjai élnek királyi pompában, 2 utcával arrébb meg nem is oly rég pincérként / baristaként / fodrászként dolgozó kilakoltatott hajléktalanok szarnak az utcára holt részegen.

GregSB
A baj csak ott van ez a pincér szolgálja ki a programozókat minden nap, és ha õ ellehetetlenedik akkor nem lesz senki aki kiszolgálja õket. Ezért rendeznek demonstrációkat

GregSB
Olvasd el a levelet. Azért tüntetnek, nem csak a Google ellen, hanem tech cégek miatt (múltkor egy Apple buszt is feltartottak), mert a nekik dolgozó emberek lettek az elit. Milliós fizetéseket kapnak, és a tény hogy egyre több cég van a környéken és egyre több alkalmazottjuk költözik a környékre felvette az ingatlanárakat durván. A nem tech szektorban dolgozók meg szopnak emiatt, csomó kilakoltatás volt utóbbi években mert a "programozók" miatt megdrágult a város és pl a sarki pincér nem tudta a fizetésébõl már fizetni az albérleti díját. A baj csak ott van ez a pincér szolgálja ki a programozók az minden nap, és ha õ ellehetetlenedik akkor nem két aki kiszolgálja õket. Ezért rendû ék elvileg demonstrációkat.

SzirmosSzisza
Azok az emberek mennének mind velük, úgy ahogy a Docler kivonult Magyarországról 😄

plu604
Érdekes, gondolom ha a Google meg áttenné magát az ország másik végébe, akkor azért menne a sírás, hogy mekkora <#kocsog> a google mert ennyi embert munkanélkülivé tett. <#wow3>

GregSB
Nem vicc:

San Fanciscoban feltartottak tüntetõk egy Gopgle buszt

Betörték az ablakát és ezt a levelet juttaták be a bent ülõkhöz:

Dzsini
Contiki alapon nem túl rég (augusztusban) még mûködött a C64web, egy C64-en futttatott webszerver.
archive.org snapshot van róla

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Nálunk egy fokkal komolyabb van 😄

Hát az, de most nem. Sípol a gép amikor bekapcsolom és kicsit büdös is van.
LeWyTy
"Valaki tudja hol rontottam el?"
Ott hogy azt hiszed ez vicces<#banplz>
Legalább rossz volt az a proci? vagy még mûködött?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Úgy hallottam ezen a fórumon értenek a gépekhez. Megtakarítottam a processzort a leírás szerint, de azóta nem megy. Most is a hibás processzoros géprõl vagyok és rettentõ kellemetlen.

Valaki tudja hol rontottam el?
RelakS
hoppáré, nem néztem meg alaposan, mi van a lentebbi képre írva, én kérek elnézést <#idiota>