Pio#30863
Én azt figyeltem meg magamon, hogy ha megveszek egy játékot azt sokkal jobban megbecsülöm, kiismerem, megszeretem, mintha lewarezolom. Csak egy tipp, hogy esetleg ez is állhat a hátterében. Torrentre annyi játék megy fel, hogy képtelenség minddel játszani, éppezért leszedi az ember, felteszi és ha 1-2 óra alatt nem ad valami olyat, amitől össze-vissza kaksizza magát az ember, akkor már jön is a következő, csak előtte még az összes fórumra beír egy fikázást.
Ellenben ha megfogadod, hogy évente ~4 játékot ami tényleg érdekel és tényleg hiszel abban, hogy jó lehet megveszel, rászánod a pénzt és az időt, hogy kiismerd garantálom, hogy legalább 3-at tényleg élvezni fogsz.
A másik hiba, hogy mindenki várja minden játékkal azt a katarzist, amit élete első komoly RTS-e, FPS-e, satöbbije jelentett. Ez nyilván nem fog megtörténni, mindenből csak egyszer can első és mindenbe belefásul egy kicsit az ember.
Tudom, hogy ezzel nem leszek túl népszerű, de én ebben a "régenmindenjobbvolt" jelenségben nem igazán hiszek...