IWimv2m.jpg
  • plu604
    Egy picit lassítsunk. Csak azért mert wowozik, még nem lesz senki őrült meg függő. Ha ugyanezt az örömöt meg extázist látnátok egy hasonló korú sráctól aki mondjuk most csinálta meg crossmotorral élete első backflipjét, senki sem mondaná rá hogy őrült/nolife/kocka, stb. Mégis miért? Hobbi-hobbi... A srác viszont kapásból be lett skatulyázva.
    Mi van ha dolgozik rendesen minden nap, és este miután hazaér, megvacsorázott, esetleg segített a muterjának a házimunkában vagy ha középiskolás akkor megcsinálta a házi feladatot és utána ül le pár órára wowozni? Ha vannak barátai és barátnője is, egyszerűen csak neki ez a hobbija?
    Egyáltalán nem biztos, hogy "torzult az értékrendje", "megőrül ha nem wowozhat", meg hasonlók.
    Ha neki meg ez a hobbija, és ettől érzi jól magát, hát csinálja. Nem árt vele senkinek.
    Ja, és mielőtt én is kapnám: régebben én is wowoztam törtön, és bár sokat játszottam és nagyon élveztem, nem lett miatta elhanyagolva senki és semmi, iskola, barátok, barátnő, senki. Lehet ezt normálisan is csinálni. Valószínűleg ha az új játékoskénti lelkesedés kitartott volna addig amíg eljutok a licskinghez és megölöm, én is így örültem volna, sajnos hamarabb ráuntam.