PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
Nah igen...Marine-nal sosem voltam képes végigtolni a játékot(mondjuk mostmár simán menne, de amikor fiatalabb voltam akkor nem) :D
Bezzeg alien/predatorral szemrebbenés nélkül.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
de van ellenpélda is...én régen az AvP2-ben, mikor a marine-nal voltam, akkor bizony volt rettegés rendesen...pittyegõ szar meg minden :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Érdekes én pont a Slendertöl nem tudok félni :D

Viszont amnesiabol nem tudtam 1oránál többet egyhuzamba játszani :D

Nem vagyok fosos, meg nem kezdek el sikongatni vagy ugrálni a széken, egyszerüen csak érzem, hogy na akkor most elég a napi adrenalin bombábol :DDD

Bár az amnesia-nál is csak az elsö felénél féltem aztán miután már párszor szembe fut az ember a szörnyekkel, meg elötte mászkálnak ugy már nem elveszti a varázsát.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bertino
hozzateszem, talan azert mondom ezt, mert en sem voltam a videon levo emberek koze bevalasztva, halalra fosom magam az ilyen jatekoktol :D

amnesia traileret is most nezem, hat az is eleg necces :D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ez nagyon jo! :DD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The Protector
Engem kéne odaültetni valami orvosi szerkentyûvel.Hihetetlen jól bírom a horror játékokat és nagyon jól viselem az ilyen helyzeteket.Nem nagyon volt játék ami eddig meg tudott ijeszteni,mindez amiatt van mert sajnos benne van a fejemben az,hogy ez csak egy mp3/vaw hangfájl és pixelek sokasága.Valahogy nálam nincs meg a varázs.Nagyon-de nagyon rá kellene hangolódnom a játékra,hogy bele éljem magam.Ami utoljára meg tudott ijeszteni az a Slender,de másodjára meg harmadszorra már nevetve ment az is akárhol bukkant fel a fickó.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Metalmilitiakid
Szerintem ha egy fogpiszkálóval agyon bírnám idõvel szurkálni akkor se félnék tõle, mert tudom hogy csak idõ kérdése. Sztem így a tuti.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LasDen
nem pisztoly, shotgun vagy atombomba kell...egy vascsõ, egy ütõ vagy valami hétköznapi tárgy, amivel nem csak bújócska lenne a játék...

am RE meg SH sikeres lett így is :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Metalmilitiakid
Persze, hogy a parafaktort. Ha tudja az ember, hogy le lehet gyõzni azt ami vele szemben áll, akkor ott lenne vége a játéknak, a félelem kb 80% eltûnne a játékból és már megint nem érne semmit.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

LasDen
ez meg tök érdekes játék. Nem olyan egyszerû, mint elsõre tûnik. A végére a családom jól meg is betegedett és nem maradt soha semmi péz :D
http://www.youtube.com/v/sV-6YSye2Vo&version=3

LasDen
tudom, játszottam vele :D nem is nyerte el a tetszésem igazán...

értem, hogy ezzel a parafaktort akarják növelni, de ez meg a másik véglet, hogy nincs semmid csak lámpád...:D

Metalmilitiakid
Ha így gondolkozol akkor Amnesia-val ne akarj játszani, ott külön meg is mondják neked, hogy nem tudsz küzdeni ellene csak menekülni :D

LasDen
Eriq Martinnak a legjobbak az idegei :D Egy durva jelenetnél sem láttam, hogy mutatták volna. De amikor mutatták, akkor is minden kommentrál nélkül koncentrált a játékra :D

Am azt nem értem ezekbe, hogyha egy ilyen helyen vannak, ahol látják, hogy valami szar van, akkor mért mennek úgy tovább, hogy nincs náluk semmi csak egy mobil v valami amivel világít? Nekem az lenne az elsõ, hogy keresek egy csövet v valamit, amivel minimálisan megtudom védeni magam :D

Jim Morrison
azt hiszem én 10mp-ig se bírnám :D
(ijesztgetõs)
http://www.youtube.com/v/1Vcgdl4xQ18&version=3

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Na ez hasznos. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
az utolsó berendezkedett kurva a legjobb, tábortûzzel, tüzifával :DD

nem kellett sokáig várni :D
http://magyarlanyokstreetview.tumblr.com
SzirmosSzisza
Kíváncsi vagyok milyen forradalmi dolgok lesznek, remélem legalább olyan szintûek mint legutóbb a multitasking meg a felülrõl lehúzható gyors menü <#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GregSB
Terméket nem valószínû hogy bemutatnak, új OS-eket viszont tuti. :)

Narxis
jah:D

SzirmosSzisza
Apple tervezne valamit mar ki lenne szivarogva :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GregSB
Júni 10 hétfõ fincsi lesz :)

"Monday, June 10th: Microsoft's E3 keynote, Sony's E3 keynote, Apple's WWDC keynote."

GregSB
Vagy CTRL + egérgörgõ fel-le :)

Méretezni kell az ablakot, az egyik oldalánál fogva.

GregSB
Ja hogy zúúúmolni kell

GregSB
Ezzel mit kell csinálni? Sehogy nem tudom megszólaltani :)

tutituti
:O
http://www.youtube.com/v/zx3iBCLeqk4&version=3

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

jazzy
wtf <#idiota>
SzirmosSzisza
Talán befér ide is :)

http://www.youtube.com/v/2XQQhrssnBY&version=3

óriási :DDDDDDD
SzirmosSzisza
Arra gondoltam, hogy a gombokat nyomogasd, hanem húzogasd a böngészõt :D

Metalmilitiakid
Egészségére de attól én még játszani akartam rajta :D

SzirmosSzisza
Reszponzív design lényege, hogy ha kicsinyíted az oldalt, akkor is normálisan jelenik meg, próbáld ki itt is :D

Metalmilitiakid
vmi bill kiosztást csinálhattak volna rá azért...

SzirmosSzisza

Zomil
Hát akkor ma is tanultam valamit :)

Dzsini
Nem, ez teljesen rendben van, szokták így használni még irodalmi mûvekben is: "to die a hero" - hõsként halni meg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Izé, kalandjáték :D

Aquir
http://www.youtube.com/v/JVNUVMxGlgo&version=3&start=115

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
mintha egy szo kiamaradt volna :D

[HUN]FaTaL
Road Rash az ereeti.

http://goo.gl/gd6Zi5

kifli
nem a road rash inkább?
A Full Throttle annyira szerepjáték, mint a Monkey Island.

TommyC
hehe :D

dixitque deus fiat lux

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Narxis
:DDDD

SzirmosSzisza
:D

tutituti
nekem ezért ugrott be a Full Throttle 18:10-hez kéretik odapörgetni :)

De tény s való hogy nem ez adta a játék fõ témáját.
http://www.youtube.com/v/PHH45FuOIpM&version=3

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict