IWimv2m.jpg
  • kifli
    az 500 misi azért úgy jön ki, hogy szépen rátolja az emberekre a google, ha androidos telefonod van, ha youtube felhasználó vagy, vagy ha gmail-es mailt használsz. Itt magyarországon egy ismerőstől sem halottam még soha, hogy g+-on megbeszélt valakivel valamit, vagy láttam-e a képet amit g+-ra rakott fel stb.
    Sokszor nem is tudja az ember, hogy ő már g+ felhasználó.

Mindaddig az a jobb ahol több emberrel tudok kommunikálni. Minden más csak mellék funkció.

#29372 : Igazad van! De G+ szerintem messze van még attól a szinttől, főleg itt kishazánkban, hogy ki tudjon váltani egy facebook méretű közösségi oldalt. Nálunk ilyenekben minden pár évvel később történik mint tőlünk nyugatra, vagy legfőképp az usa-ban. De miután még ott sem tudott a g+ számottevően felhasználókat rabolni az fb-tól, így ez nálunk még várat magára bőven.

A végén úgyis az lesz, hogy valahova centralizálódik majd az embertömeg. Jelenleg ez a facebook, a jövőben ez majd változhat. A g+ accountal rendelkezők nagyon nagy hányada fentvan facebookon is, fordítva ez nem igaz.

Valószínűleg nem lesz örökérvényű a facebook uralma a közösségi oldalak között, de nem garantálja azt sem semmi, hogy a g+ lesz a leváltó.