PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
<#fejvakaras><#kerdes>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
Kernel pánikolnak 😊

GregSB
Manapság már a szemet esek is kérnek pánikolnak

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
😄 aranyos sztori

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
Mit vártál...sg...a hely ahol egy cikk elolvasás luxus mielött rányom a küldés gombra...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Gifben 😄

Mondjuk kicsit viccesnek érzem, hogy lassan nincs olyan játék amihez nem kell persze aláírom ha nagyon akarom mindenhol van net, de azért akkor is vicces hogy egy full single player játékhoz (pld Skyrim) kell a steames aktiválás.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hegi90
"Microsoftnál dolgozik" - pontosabban a MS kreatív igazgatója

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jim Morrison
😊 de egyben 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza

pajti

SzirmosSzisza
Rossz volt a hírszerzésem, a cél a logó kirajzolása volt 😄

Narxis
looool

Zomil
Annyira igazábol nem izgat mivel ugysem fogok konzol venni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kifli
Pedig cloud gaming, dlc, frissítés, multi, friendlist, chat stb stb, mindhez kell internet, és mind mind szolgáltatása 1-1 konzolnak.

"Pc-n leszarom, mert amúgyis mindig van net"

És ez konzolra miért nem igaz? Ja igen, a tört konzolokat nemszokták netre dugni, nehogy lebanolják. Nem sok olyan embert ismerek, akinek van konzola, és nincs mellé pc-je. Akkor meg ha pc-n mindig van net, azon a nyomorult konzolon, miért ne lehetne mindig? Ugyanúgy csak fel kell csatlakozni wifire/be kell dugni a kábelt. Ebben nincs különbség a két eszköz közt.

Az online drm-nek ugyanakkor a létjogosultsága pc-n mint konzolon. (Az tény, hogy pc-n ezt ki lehet játszani olykor, konzolon viszont nem lehet majd nagy valószínûséggel, ami fájó pont lehet)
Zomil
Ez tény.

SzirmosSzisza
Mondjuk nem igazán tudom elképzelni, hogy valaki vegyen nextgen konzolt és ne legyen internete 😄

Zomil
Azért egy konzolnál már durva az always online drm 😄
Pc-n leszarom, mert amugyis mindig van net, ha meg nincs akkor max. mással foglalom el magam.

SzirmosSzisza
Érdekes meglátásai vannak. (Microsoftnál dolgozik)

SzirmosSzisza

MEdievil
Holnap pedig már a sivatagban ébred két teve közt <#idiota>

F

zeli
LOL

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Hegi90
" pendrive-ja programját "
u wot m8

tutituti
Ismerõsöm ma a pendrive-ja programját telepítette 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
looool

jazzy
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TommyC
Áh, így már megértettem, köszönöm. 😊

dixitque deus fiat lux

SzirmosSzisza
Másodikat lesd meg. Általában éjfélre szépen lecseng, hiszen alapból se sokan forgalmaznak ipv6-on keresztül, hát még éjfélkor 😄 Csak most tesztelték, hogy megy-e, osztán az generált egy kisebb adatforgalmat ami meglátszik. Pl ipv4-en nem lenne ennyire feltûnõ a kiugrás, mert azt jóval többet használják.

TommyC
ebbõl mit lehet leszûrni? bocsi, nem vagyok annyira nerd 😛 😊

dixitque deus fiat lux

SzirmosSzisza
Ehhez commitolt kb az összes szegedi fejlesztõ (volt 1 aki a reguláris kifejezésekhez), illetve a Firefox Gecko alapú.

Dzsini
A bíbor nem szín, hanem csiga.

#27748: a Firefoxnak mi a közvetlen kapcsolata a Webkit fejlesztéshez?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
firefox-nak folyik tesztelés/fejlesztése szegedi egyetemen pl, ha jóltudom, lehet ebbõl kifolyólag van ez 😊
GregSB
Erre írtam hogy "Bíbor szín FTW 😄" a kép után.

SzirmosSzisza
BME-n tesztelték az ipv6-ot 😄

Dzsini
Azért az univ.szeged tiszteletreméltó 😊

(elvileg már megjelent az Opera is a listában, már pakoltak bele pár dolgot)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Tökéletes színválasztás, Apple és Intel pl tökre megkülönböztethetõ 😄

GregSB
Gúgli forkolta a WebKitet. Ezzel kapcsolatos cikkben volt ez a kép, ami a WebKit fejlesztés-aktivitást ábrázolja:

Bíbor szín FTW 😄

SzirmosSzisza

Mai termés:
Kéne egy új domain tartomány: .leszarom

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Dzsini
Trolling is a art.

Calver
külön aranyossá teszi, hogy az extrém kreatív megalkotói láthatóan az angolul nem tudókon próbálnak gúnyolódni... miközben akkora balfaszok, hogy õk se tudják helyesen leírni amit akarnak <#taps>
segítség

"The trees move. Do you not see it?"

plusz mennyi jelszót megszerezhettek már azoktól, akik az õ oldalukon próbáltak bejelentkezni, mert a múltkor még a login form volt kint a paypal helyett
pont erre céloztam én is