35806
-
-
Es meg a pankraciot is szereti a csaj(CM Punk polo) 
-
-
ldavid #29383
-
Lemaradás egyértelműen látható. Nem vagyok nagy közösségi oldalas (havi 1-2 post max), de fb-n már rég óta fenn vagyok. Amikor beregisztráltam, csak pár ismerősöm volt fenn mindenki az akkoriban nagy "szám" iwiwet nyomta. Bár ahogy manapság megnézem, hogyan használják páran fb-t, szerintem G+ meg fogja haladni a tudásszintjüket... -
olvass vissza kicsit, ott már felsoroltam, hogy miért felel meg nekem. nincs kedvem újra leírni :D -
Ne feleljen meg. -
Szerintem már egy éve ilyen....nekem tökéletesen megfelel :P -
Engem már vagy egy fél éve (ha nem több) megtalált ezzel.... :D -
nú #29377 I don't want to use my full name - problem solved
amúgy ez ennyire újdonság nektek? Nekem kb 2 hónapja basztatott ezzel utoljára a youtube, ha nem korábban. -
http://goo.gl/0U6K4h -
a mai google képet meglátva és lapozgatva csak én kezdtem el dúdolgatni?.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
az 500 misi azért úgy jön ki, hogy szépen rátolja az emberekre a google, ha androidos telefonod van, ha youtube felhasználó vagy, vagy ha gmail-es mailt használsz. Itt magyarországon egy ismerőstől sem halottam még soha, hogy g+-on megbeszélt valakivel valamit, vagy láttam-e a képet amit g+-ra rakott fel stb.
Sokszor nem is tudja az ember, hogy ő már g+ felhasználó.
Mindaddig az a jobb ahol több emberrel tudok kommunikálni. Minden más csak mellék funkció.
#29372 : Igazad van! De G+ szerintem messze van még attól a szinttől, főleg itt kishazánkban, hogy ki tudjon váltani egy facebook méretű közösségi oldalt. Nálunk ilyenekben minden pár évvel később történik mint tőlünk nyugatra, vagy legfőképp az usa-ban. De miután még ott sem tudott a g+ számottevően felhasználókat rabolni az fb-tól, így ez nálunk még várat magára bőven.
A végén úgyis az lesz, hogy valahova centralizálódik majd az embertömeg. Jelenleg ez a facebook, a jövőben ez majd változhat. A g+ accountal rendelkezők nagyon nagy hányada fentvan facebookon is, fordítva ez nem igaz.
Valószínűleg nem lesz örökérvényű a facebook uralma a közösségi oldalak között, de nem garantálja azt sem semmi, hogy a g+ lesz a leváltó. -
Egy közösségi oldal mindig attól lesz "jó" (esetleg jobb), minél többen vannak rajta (néhány kivétellel). Mr. X imádja a fészbúkot mert minden ismerőse ott van. Mr. Y inkább a G+-on aktívkodik, mert az ő ismeretségi köre ott van jelen. Ez a két ember viszont a végtelenségig tud vitázni a semmin, mivel mindkettő csak azért van ott, ahol, mert ott vannak az ismerősei. Ennyi. Funkcionalitását tekintve mindkettő megállja a helyét. A 13 éves korosztály meg pont hogy inkább az ilyen tumblr és társai felé fordul facebook helyett, mert a FB-on a szüleik/tanáraik is fent vannak, amíg az előbbi anonim. -
ez így igaz, de ettől még jobb, mint a facebook. sokkal használhatóbb. legalábbis számomra az.
Mellesleg 500 millióan használják G+-t havi szinten (hozzászól, +1ezik valamit stb). A rendszeres használók úgy 300 millió körül vannak. Ha minden igaz, akkor a 2. social network a facebook után... -
mindaddig belegyűrhetnek akármilyen funkciókat, és csinálhatják akármilyen jóra, ameddig ismerőseim töredéke tud csak arról, hogy ez egy közösségi oldal. És ennek a kevés embernek csak egy része használja.
Jelen állapotában alkalmatlan arra, hogy kiváltsa a facebookot. -
de jobb
-
leszámítva azt hogy nem -
én rendszeresen használom G+-t, és szeretem is. Ezerszer jobb, mint a facebook. -
Nem hinném, hogy valaha is fizetős lenne, viszont a Google+-t addig erőszakolják, amíg nem használja végre valaki :D -
fordított helyzet diabloval... -
Ezen de jót röhögtem köszi!!
-
-
-
Valszeg nem fogják a facebookot integrálni, hanem a saját fejlesztésüket próbálják erősíteni. Minden az integráció felé halad, talán még jobban kéne erőltetni. -
Már rég van egy csomó fizetős tartalom a YouTube-on, videokölcsönző jellegű és havi előfizetéses csatorna is.
Az, hogy tőlünk ezek most még nem látszanak, az csak idő kérdése. -
zsgaby #29359 Ez egy stratégia része. Még a beetetés éveit éljük, aztán ha már szerves része lesz az életünknek a zsátubé, na majd akkor vezetik be hogy fizetős lesz :) -
Evoluti0N #29358 Ez a bajom a Gmail-lel is. Ráerőszakolják az emberrel a Goggle+-t. (jó néz ki ez így leírva :D) -
dögöljek meg ha én értem youtube mögötti embereket... megszületése óta érdemi fejlesztés kb annyiban kimerült, h 16:9-es lejátszó és HD videók, azon kívül szart szarra halmoznak. -
tovább rontották a komment-részt, análisan belénk erőltetik a google+-t... -
mé mi cisnáltak? -
na a youtube ismét belenyúlt a tutiba... fuck yeah! -
Evoluti0N #29353 És most kijött. Ok. Feladom. :D -
Evoluti0N #29352 Lol. Akkor így. -
Evoluti0N #29351 -
mtibee #29350 -
az a látványos animgif ami áll 4 vagy 5 képkockából -
mármint mi ? -
ez valami vicc