IWimv2m.jpg
  • Pio
    OFF
    Légy oly kedves és magyarázd el nekünk a videó értelmét, mert őszintén mondom, hogy érdekelne.

Mert számomra jelenleg az érdemi információ a videóban annyi, hogy egy konzervnyitót képtelen használni a szerencsétlenje, gondolom annyira el volt kényeztetve odahaza, hogy még azt is kinyitották helyette.
    Amit utána mond az a világ legnagyobb közhelye, már a Bibliában is benne volt (moly és rozsda elemészti, satöbbi...), művészeti értéke szerintem zérus, legfeljebb iparosmunkának nevezhetnénk, már ha lehet szavakra ilyet mondani.
    Ami ez után következik, bekeni magát konzervkajával, satöbbi pedig szerintem max annak hordoz művészeti értéket, aki a lentebb vázolt módon felsőbbrendűnek akarja magát éreztetni azzal, hogy ő azt is "érti", amit a sok barbár nem (zongorás sztori).

Megjegyzem tömegesen látni olyanokat, akik például művészfilmeknél előadják, hogy "húú, hát ehhez kell egyfajta érettség és íkú, aki nem érti az menjen inkább hálivúdi sz*rokat nézni, ez az igazi műértők filmje", ugyan ezen arroganciát viszont nem sűrűn láttam még például olyanoktól, akik értik az elektron hullámfüggvényét (pedig vegyészmérnöki tanulmányaimnak hála elég sok olyan embert simerek).
    A társadalom jelenlegi fejlődési iránya számára pedig gondolom nem szükséges hangsúlyoznom, hogy a kettő közül melyik nevezhető hasznosabb "tudásnak", melyik hasznosítja a másik eredményeit, satöbbi.