Ilyen sztorim nekem is van.
Volt az első TF2 ingyenhétvége, ami egy nagyon korrekt húzás volt. Utána bazi nagy leárazás, meg is vettem a játékot.
Gondoltam mivel úgyis annyian fikázzák a valve-t legyen egy jó napjuk, írtam egy levelet arról, hogy rendes dolognak tartom ezt az ingyenhétvége dolgot, meg is vettem a játékot, köszönöm, hogy adtak kipróbálási lehetőséget.
Erre visszaírt a support, hogy nagyon köszöni, nagyon jól esik, amit írok és hogy szeretett volna segíteni nekem cserébe, ezért ránézett a mailcímemre az adatbázisukban és megtalálta egy régi accountomat, amin zárolva volt pár játék (annó a valve zárolta a steam accountodat, ha warez játékaikkal játszottál, így jutottam erre a sorsra :) ) és most ezt a zárolást feloldotta és tényleg, visszakaptam a rég bannolt accountomat.
Aztán ezzel nem volt vége a történetnek. Bár benne van az EULA-ban, hogy soha nem pakolásznak játékot acc-ról acc-ra és nem térítenek vissza én mégis írtam egy levet, hogy nagyon köszönöm a segítségüket és megoldható lenne-e, hogy - bár tudom szabályellenes - áttegyük az új accountomra vásárolt TF2-t a visszakapott régire, erre a legnagyobb meglepetésemre jött a válasz, hogy teljesen jogos a kérésem, hisz most kaptam vissza az accomat, nem vásárolhattam volna arra, viszont arra nincs lehetősége, hogy áttegye a játékot, de visszatéríti az árát és vegyem meg újra a régi accra.
Remélem követhető volt, ha nem, akkor a lényeg: VALVE 4 PRESIDENT!