"Eléggé feldúlt vagyok, kell mondanom nekem. Most egy hosszú időre használtam képeket a honlapomon levő honlapodról és hirtelen eltűnnek, és érintett vagyok. Arra használom a honlapomat, hogy felépítse az üzletemet, ami nem könnyű, és megváltoztattad a helyszínt vagy töröltél őket vagy valamit.
Az aggodalmam az, ha nem töltöd fel a képeket megint, lehet, hogy nekem kapcsolatba kell lépnem az ügyvédemmel, ahogy annak a céljára használom ezeket a képeket, hogy reklám és ennyire hirtelen változás olyan figyelmeztető eszközök nélkül, amik nekem vannak hogy találjam meg, hogy hol mozgattad őket és kapjam őket, megint működnek.
Miért cselekednél egy olyan dolgot? Én becsületes üzletember vagyok és a kisvállalkozások mint bánya soha nem kapnak tiszteletet. Remélem, hogy rájössz, hogy ez hozott nekem egy hosszú időt, hogy olyan képeket találjanak meg, amiket szerettem. Most nekem megint meg kell találnom a képeidet. Tedd vissza őket rögtön. Nem gondolom azt, hogy azt akarod tőlem, hogy keressem fel az ügyvédemet ez ügyében."