35802
-
#1212 mi a picsa bajod van még ? :D
srácok, szóljatok már rám, most én vagyok a hülye vagy kuczo? -
#1211 oké köszi, nah és igen ez micsoda?:D -
#1210 de azt akarja tudni ezen kívül hogy mi ez xD -
#1209 De legalább lett volna annyi agya, hogy nem direkt linkel, hanem elmenti a lopott képeket és azokat linkeli be... de nem... lúzer. -
#1208 valaki lopott tartalmakkal ékeskedett a honlapján.
majd a lopott tartalom törlődött, és az ő oldaláról is emiatt (ugye úgy lopott hogy engedély nélkül hivatkozott más oldalára)
majd felháborodva írt, hogy ez meg micsaoda dolog.
: ) stimt? -
#1207 de ez mégis micsoda? most jó h egy angol levél, de milyen képek és mégis mi ez a baromság?:D -
#1206 erre csak annyit kéne visszaírni:   "lol" -
#1205 Így szerintem még jobb! xD
Nagyobb primitívséget kölcsönöz az egésznek! -
#1204 Webforditas.hu:
"Eléggé feldúlt vagyok, kell mondanom nekem. Most egy hosszú időre használtam képeket a honlapomon levő honlapodról és hirtelen eltűnnek, és érintett vagyok. Arra használom a honlapomat, hogy felépítse az üzletemet, ami nem könnyű, és megváltoztattad a helyszínt vagy töröltél őket vagy valamit.
Az aggodalmam az, ha nem töltöd fel a képeket megint, lehet, hogy nekem kapcsolatba kell lépnem az ügyvédemmel, ahogy annak a céljára használom ezeket a képeket, hogy reklám és ennyire hirtelen változás olyan figyelmeztető eszközök nélkül, amik nekem vannak hogy találjam meg, hogy hol mozgattad őket és kapjam őket, megint működnek.
Miért cselekednél egy olyan dolgot? Én becsületes üzletember vagyok és a kisvállalkozások mint bánya soha nem kapnak tiszteletet. Remélem, hogy rájössz, hogy ez hozott nekem egy hosszú időt, hogy olyan képeket találjanak meg, amiket szerettem. Most nekem megint meg kell találnom a képeidet. Tedd vissza őket rögtön. Nem gondolom azt, hogy azt akarod tőlem, hogy keressem fel az ügyvédemet ez ügyében."
(annyira nem is vészes) -
#1203 A zárókód alá mi van írva? -
Cat 02 #1202 Ez nem is valid html :p -
spy803 #1201 Valaki fordítsa le! PLS!!! -
#1200 -
#1199 OMFG! Az ilyeneket helyben agyonlőném... -
#1198 Szúrnám.. ki a szemét -
#1197 ez bamme fájt XD -
#1196 Epic Fail... (tuti jenki) -
Cat 02 #1195 Mekkora arc :D -
#1194 Ááááá!!!
DEKECIBUTA! -
Daza500 #1193 Kis angol tudás szükséges :)
-
ldavid #1192 aham, hát végülis nem is néz ki olyan rosszul
#1191 "Érdekes lehet az USBee, azaz a méhecske dizájnos, formatervezett pendrive, melynek flexibilis nyaka állja a sarat, így nem kívánt mozdulatok esetén a pendrive maga és a PC USB csatlakozója sem sérül.
A belsőségeket könnyű, de erős alumínium tok védi, melyet kívülről rugalmas szilikon réteg borít. Az USB csatlakozó és a flexibilis nyak után követezik méhkirálynő potrohára emlékeztető végződés, ahol fekete-sárga csíkos mintázat nem csupán külcsín: túlhevülés elleni hűtőbordaként, szellőzőként is funkcionál.
A szerb Damjan Stankovic által tervezett USBee formaterve első helyezést ért el a DizajnZona által meghirdetett MS Industrial USB versenyen."
-
#1190 Ez mekkora jópofa! -
Daza500 #1189 Engem BK topikba szivatott meg vele :D -
#1188 azt hogy merre BZZ-zen -
ldavid #1187 a nyilak mit akarnak mutogatni? -
Bala10 #1186 jóhát, a megtekintéséhez is gép kell, szal jöhet ide bármi:)
amúgy poénos volt. -
#1185 omg -
#1184 -
#1183 -
#1182 Mi van maaar??? Nem toltodik be... :(
aaafasd::ASDASDASDSsdf
-
#1181 ezdejó:D -
#1180 hehe :D -
geo91 #1179 akkor jöttem rá, amikor előre le akartam húzni a hangerőt... -
#1178 -
geo91 #1177 na mész a francba a gifeddel! -