Pio#10644
Én amikor beszereztem a macemet elhatároztam, hogy átszokom a firefoxról valami másra, mert nálam is lassulgatott. Megfogadtam, hogy mindegyiket használom majd 1 hétig. Operát, Safarit, Chrome-ot használtam, illetve winen a régi nagy kedvencemet a Maxthont.
Sajnos végül mégis a firefoxnál kötöttem ki macen is, egyszerűen annyira megszoktam pár extensiont, hogy nem akarok lemondani rúluk.
A legjobb élmény egyértelműen a chrome volt a Firefox után a rengeteg addonnak hála, utána pedig a Safari következett, de az se önmagában (úgy nem jobb az explorernél), hanem a Glims nevű zseniális kiegészítővel együtt.
Macen szerencsére nem akadozik (meglepő, de pont a mac natív böngészője, a Safari produkálta a legtöbb homokórázást (itt strandlabdázásnak hívják :) ), winen valószínűleg az a baj, hogy évek óta ugyan azt a verziót hurcolászom át mozbackuppal. Ha kijön a végleges 4.0 (bétát próbáltam, bazi gyors volt, csak sajnos az addonok nagyja nem megy vele egyelőre), akkor szerintem kap egy teljes reinstallt. :)