35802
-
#10672 XDDDD -
#10671 ez a "szakmám" :) -
spy803 #10670 Elképesztő, hogy mindent tudsz, garfield topicban is, itt is :) -
#10669 xD -
geo91 #10668 fordítási hiba azért epic a végén, drop dead = támassz fel... -
geo91 #10667 ezt épp most töltöttem fel csak nektek :D
-
geo91 #10666 wtf :D -
Pio #10665 Instant drama
-
#10664 írjatok bele valamit -
Cat 02 #10663 Ja, de ott is meg kell keresni a másik oldalt és keresni se lehet rendesen, mint intézőben plussz(új laptop és még nem találtam meg a jelet ?D) windows kereső mindent visz és talál, szal mostantól a total commanderesek olyanok mint a mac fag-ek (van 1 olyan érzésem, hogy ezzel mellényúltam :DD) -
#10662 hmm tényleg instant google, egyből ott lettem -
Szabi1991 #10661 hmm ? -
#10660 instant google :OOOOOOOOOOOO -
#10659 Hagyjál már a fostalicska intézővel. Az összes commanderben f5 a másolás és van egy rahedli ingyenes, elsőként ott az unreal commander pl. -
G_ArchAngel #10658 -
#10657 vagy nem ad ki pénzt egy olyan programért, aminek van ingyenes alternatívája azokra a funkciókra, amire használja. -
#10656 az egy faszláma. -
#10655 és aki nem használ totalcmd-t?XD
alapesetben (intézőn keresztül)crtl+c,crtl+v kombináció -
#10654 :)))
Annak aki nem értené:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.youtube.com/watch?v=3_n0-Ab7xCo -
Pio #10653 -
Pio #10652 ............................................________
....................................,.-'"...................``~.,
.............................,.-"..................................."-.,
.........................,/...............................................":,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:"........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
.........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
..................................., -
#10651 -
#10650 -
#10649 Nekem F5-re csak frissítgeti az oldalt, nem backup-ol -
#10648 :D Szemeteld össze akkor a profilod. :D 3 évig amíg FF-et használtam egyszer sem kellett újraraknom mert összezuhant volna. :D -
Pio #10647 Képzeld el, ha nem használnám, akkor nem játszódhatna le minden egyes alkalommal ez a párbeszéd közöttünk, ha böngészőkről van szó. Már csak ezért megéri használni. :D -
G_ArchAngel #10646 click2flash ota strandlabdat csak a Balaton-parton lattam... -
#10645 Soha nem értettem hogy mégis mi a franchoz kell a mozbackup mikor egy f5-tel kimásolható az appdataból az egész profil?:D -
Pio #10644 Én amikor beszereztem a macemet elhatároztam, hogy átszokom a firefoxról valami másra, mert nálam is lassulgatott. Megfogadtam, hogy mindegyiket használom majd 1 hétig. Operát, Safarit, Chrome-ot használtam, illetve winen a régi nagy kedvencemet a Maxthont.
Sajnos végül mégis a firefoxnál kötöttem ki macen is, egyszerűen annyira megszoktam pár extensiont, hogy nem akarok lemondani rúluk.
A legjobb élmény egyértelműen a chrome volt a Firefox után a rengeteg addonnak hála, utána pedig a Safari következett, de az se önmagában (úgy nem jobb az explorernél), hanem a Glims nevű zseniális kiegészítővel együtt.
Macen szerencsére nem akadozik (meglepő, de pont a mac natív böngészője, a Safari produkálta a legtöbb homokórázást (itt strandlabdázásnak hívják :) ), winen valószínűleg az a baj, hogy évek óta ugyan azt a verziót hurcolászom át mozbackuppal. Ha kijön a végleges 4.0 (bétát próbáltam, bazi gyors volt, csak sajnos az addonok nagyja nem megy vele egyelőre), akkor szerintem kap egy teljes reinstallt. :) -
#10643 lol :D
Amugy én a legujabb safari-t használom, én nincs vele semmi bajom, meg vagyok vele elégedve, egyetlen hátulütöje, h windows-ra még nem nagyon van kiegészitö :) -
#10642 :D -
#10641 tessék, neked itt egy hasznos extension példa xD -
ba32107 #10640 Erről van szó :) -
#10639 Nekem még így is túl buta. :) -
#10638 -
-
#10636 akkor ok :) én nem vitatkozok, mert ha elcs*szik a chrome-ot változhat a véleményem -
#10635 én a helyesírás ellenőrzőre gondoltam :) -
#10634 nemes egyszerűséggel non-stop használom a sztakit egérmozdulattal, nekem az opera volt kicsit lassabb és másmilyen... -
#10633 :D
pl youtube-on ha görgetsz, nem másznak bele a gombok a videóba? az "új" alsó panel nem nyílik fel mindig? A kiegészítőkről pedig regényt lehetne írni, mintha nem is ehhez a programhoz lettek volna írva, hanem csak úgy beledzsunkázták volna őket. Random, értelmetlen fagyások. Magyar szótár hiánya, stb. Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)