35802
IWimv2m.jpg
  • gergely1991
    XDDDD
  • Dzsini
    ez a "szakmám" :)
  • spy803
    Elképesztő, hogy mindent tudsz, garfield topicban is, itt is :)
  • Aquir
    xD
  • geo91
    fordítási hiba azért epic a végén, drop dead = támassz fel...
  • geo91
    ezt épp most töltöttem fel csak nektek :D

• geo91
    wtf :D
  • Pio
    Instant drama

• Hegi90
    írjatok bele valamit
  • Cat 02 #10663
    Ja, de ott is meg kell keresni a másik oldalt és keresni se lehet rendesen, mint intézőben plussz(új laptop és még nem találtam meg a jelet ?D) windows kereső mindent visz és talál, szal mostantól a total commanderesek olyanok mint a mac fag-ek (van 1 olyan érzésem, hogy ezzel mellényúltam :DD)
  • Aquir
    hmm tényleg instant google, egyből ott lettem
  • Szabi1991
    hmm ?
  • Hegi90
    instant google :OOOOOOOOOOOO
  • [HUN]FaTaL
    Hagyjál már a fostalicska intézővel. Az összes commanderben f5 a másolás és van egy rahedli ingyenes, elsőként ott az unreal commander pl.
  • G_ArchAngel #10658
  • Dzsini
    vagy nem ad ki pénzt egy olyan programért, aminek van ingyenes alternatívája azokra a funkciókra, amire használja.
  • Hegi90
    az egy faszláma.
  • gergely1991
    és aki nem használ totalcmd-t?XD
    alapesetben (intézőn keresztül)crtl+c,crtl+v kombináció
  • Hegi90
    :)))

Annak aki nem értené:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=3_n0-Ab7xCo
  • Pio
  • Pio
    ............................................________
    ....................................,.-'"...................``~.,
    .............................,.-"..................................."-.,
    .........................,/...............................................":,
    .....................,?......................................................,
    .................../...........................................................,}
    ................./......................................................,:`^`..}
    .............../...................................................,:"........./
    ..............?.....__.........................................:`.........../
    ............./__.(....."~-,_..............................,:`........../
    .........../(_...."~,_........"~,_....................,:`........_/
    ..........{.._$;_......"=,_......."-,_.......,.-~-,},.~";/....}
    ...........((.....*~_......."=-._......";,,./`..../"............../
    ...,,,___.`~,......"~.,....................`.....}............../
    ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-"
    ............/.`~,......`-...................................../
    .............`~.*-,.....................................|,./.....,__
    ,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
    .....`=~-,__......`,.................................
    ...................`=~-,,.,...............................
    ................................`:,,...........................`..............__
    .....................................`=-,...................,%`>--==``
    ........................................_..........._,-%.......`
    ...................................,
  • pxxl
  • [HUN]FaTaL
  • pointer4
    Nekem F5-re csak frissítgeti az oldalt, nem backup-ol
  • [HUN]FaTaL
    :D Szemeteld össze akkor a profilod. :D 3 évig amíg FF-et használtam egyszer sem kellett újraraknom mert összezuhant volna. :D
  • Pio
    Képzeld el, ha nem használnám, akkor nem játszódhatna le minden egyes alkalommal ez a párbeszéd közöttünk, ha böngészőkről van szó. Már csak ezért megéri használni. :D
  • G_ArchAngel #10646
    click2flash ota strandlabdat csak a Balaton-parton lattam...
  • [HUN]FaTaL
    Soha nem értettem hogy mégis mi a franchoz kell a mozbackup mikor egy f5-tel kimásolható az appdataból az egész profil?:D
  • Pio
    Én amikor beszereztem a macemet elhatároztam, hogy átszokom a firefoxról valami másra, mert nálam is lassulgatott. Megfogadtam, hogy mindegyiket használom majd 1 hétig. Operát, Safarit, Chrome-ot használtam, illetve winen a régi nagy kedvencemet a Maxthont.
    Sajnos végül mégis a firefoxnál kötöttem ki macen is, egyszerűen annyira megszoktam pár extensiont, hogy nem akarok lemondani rúluk.
    A legjobb élmény egyértelműen a chrome volt a Firefox után a rengeteg addonnak hála, utána pedig a Safari következett, de az se önmagában (úgy nem jobb az explorernél), hanem a Glims nevű zseniális kiegészítővel együtt.
    Macen szerencsére nem akadozik (meglepő, de pont a mac natív böngészője, a Safari produkálta a legtöbb homokórázást (itt strandlabdázásnak hívják :) ), winen valószínűleg az a baj, hogy évek óta ugyan azt a verziót hurcolászom át mozbackuppal. Ha kijön a végleges 4.0 (bétát próbáltam, bazi gyors volt, csak sajnos az addonok nagyja nem megy vele egyelőre), akkor szerintem kap egy teljes reinstallt. :)
  • Zomil
    lol :D

Amugy én a legujabb safari-t használom, én nincs vele semmi bajom, meg vagyok vele elégedve, egyetlen hátulütöje, h windows-ra még nem nagyon van kiegészitö :)
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • Aquir
    tessék, neked itt egy hasznos extension példa xD
  • ba32107
    Erről van szó :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem még így is túl buta. :)
  • pxxl
  • Dzsini

• Aquir
    akkor ok :) én nem vitatkozok, mert ha elcs*szik a chrome-ot változhat a véleményem
  • Hegi90
    én a helyesírás ellenőrzőre gondoltam :)
  • Aquir
    nemes egyszerűséggel non-stop használom a sztakit egérmozdulattal, nekem az opera volt kicsit lassabb és másmilyen...
  • Hegi90
    :D
    pl youtube-on ha görgetsz, nem másznak bele a gombok a videóba? az "új" alsó panel nem nyílik fel mindig? A kiegészítőkről pedig regényt lehetne írni, mintha nem is ehhez a programhoz lettek volna írva, hanem csak úgy beledzsunkázták volna őket. Random, értelmetlen fagyások. Magyar szótár hiánya, stb. Most hirtelen ennyi jutott eszembe :)