• dilofekete
    #390
    Felvilágosítalak arról, hogy én nem vagyok szavazó állampolgár, tehát nem is tartozok az államhoz, kettő nincsen pénzem, másrészről teljesen nem értek eggyet azzal amiket csinálnak, úgyhogy már teljesen nem érdekel.
    Másodszor, senki sem tartja fen a házam melegét, csak úgy mellesleg. Fürödni sem tudok. Nem kell Szomáliába menni, ithon is van olyan helyzet csak még nem akkora és nem ezért nem foglalkoznak vele, hanem azért mert akkor se foglalkoznának a témával.
    A megoldás a csalásra, hogy a készpénzt kell kiiktatni és mindenhol bankkártyával kell fizetni, persze ingyenesen, de ha mindenki azt használja akkor utána lehet nézni mindennek, hogy hol van a kiesés, meg minden. A gazdag csaló geci tetvek miatt tartunk itt. Nem az én tulajdonaimat kell megadóztatni, azzal az indokkal, hogy ha nem fizetsz érte életed végéig akkor elvesszük és a miénk lesz. Ez úgy ahogyan van egy oltári nagy baromság, mert ha én öröklök eggy tárgyat az nem az én nevemen van csak vigyázok a halott emlékére és eggy emlékért, mint édesanyám házáért vagy sírköveért ADÓ-t kérni, pimasz undorító dolognak tartom és ehez nem kell elutaznom a Vatikánba, hogy megkérdezzem az igazamat.
    Harmadjára, miféle biztonságról beszélsz amikor betörnek, megvernek................................................................................................................
    Eggy nagy kalap szart biztosítanak nekem, hogy jogát érezzék annak, hogy tőlem adót szedjenek. Semmit nem tesznek értem, nem kapok segéjt mert nem volt MÉG bejelentett állásom és még nagyon fiatal vagyok csak nyomorék a sok bevándorló miat, mert ki akartak rabolni. Miattuk nem kell az utakért adóznom, mert nem tudok bkv-n utazni a sok úthiba miatt, mert számomra életveszélyes, a kocsit meg útálom és ezért soha nem is lesz. Pesrsz ez kit érdekel? Elveszik jogtalanul, amikor képtelen vagyok használni???
    A lakásom értékét meg csak én láthatom, ők soha sem, mert nemhogy engem nem ismernek, de még azt se tudják ki volt az én édesanyám. Semmi közük az ő emlékéhez és ha ehez csak hozzászolni akarnak akkor én az életemet is feláldozom, azért amiért élek.
    Remélem ez érthető így ,hogy az othon melege, amit a tövényekkel akarnak, megszencségteleníteni.
    Engem ilyen tetvek nem fognak irányítani soh, de soha és pénzt se várjanak tőlem, mert nem arra költik amire kéne, elsődlegesen, hogy ne haljanak éhen az emberek. Ezek tényleg nem emberek akik ezt irányítják. Lehet hogy vámpírok.