roliika#90
Erre most mit mondjak. Szóvak szerinted a kernelben van a driver...ok.
MS szabadalmaztatta..tehát ő találta ki...és a linux is használja..és akkor most mivan? Tökre nem értem ezzel mit akartál mondani.
USB..bevan dugva nincs bedugva...szofttól függ és nem a wintől, meg nem az USB-től. Mit keverne a winben ... a registry-t vagy a system 32-t?
Fluxbox...radeon karival szívtál már linux alatt? Én igen. Javagy vegyek Nvidiát..értem...miért is csak opengl van linux alatt? Most akkor melyik oprendszer mit támogat jobban? Nincs több kérdésem. És akkor még lehetne beszélgetni az übergagyi IDE (fejlesztést segítő rendszer)-kről is, vagy hogy pl flash fejlesztés sem megoldott linux alatt...és még elég sok más dolog sem....nem rég még egy nyomorult vmw lejátszásába is beletört a foga a linuxnak..egyszerüen nemvolt rá codec...neee eröltessük ezt a linux desktop témát ha kérhetném, több vele a szívás mint az élvezet...grafikai program..gimp..és kifújt..jó a blender tényleg nagyon jó 3d-re szóse róla..de a wines verzió is van olyan jó.
Az össze linuxos program megtalálható windows alatt már ami desktop frontot jelenti...fordítva ez az állítás egyáltalán nem állja meg a helyét.