• FlyingV
    #63
    hottold/gettoharcos2/vajon kiki/tökmindegy, szóval te hülyegyerek, szerinted a Vista/a Win7 micsoda? Pont az, amit leírtál.. Az meg, hogy nem fut a ZX Spektrumodon.. Hát azért valamennyire kell haladni a korral..

    Amúgy okos dolog az MS részéről, hogy le lehet _TILTANI_ a nem kívánt programokat, bár megnézném, ilyen esetekben mit csinál pl egy Steam [IE motor]/egy MP motort használó program.. De ez pont az, amiért itt nyavalyogtok, komolyan, nektek az lenne csak a megfelelő, ha az 0101011101000010101011001010001 stb stb kódot elétek tennék és néhol kidobálnátok belőle egy pár dolgot :))

    Ha már offoltok, akkor én is hadd: általában Win vs Lin flém szokott menni, de ha felülemelkedtek az Apple faszságain marketing és egyéb dolgokon felülemelkedtek, a legjobb alternatíva a Mac OS X. Megint persze oda kell tenni, hacsak nincs valami különleges szoftverigénye az embernek, bár akkor meg egy XP/Vista/Win7 mostmár ugye emulátor és az is meg van oldva. Mindegy, nem téríteni akarok, de olyan jó érzés, hogy semmit nem kell csinálni vele, csak működik. Persze kell itt is védeni a rendszert, de nincs az a folyamatos fosás, hogy jajmostmitőllassultbe, vírus?, nincs az, hogy két funkcióért három hónapot olvashatok linuxos fórumokon, egyszerűen megy, nem lassul, nem kérdez, nem nyavalyog.