• roliika
    #62
    Sziax Sanyix. :) Hát igen, furcsa, hogy egy kupac driver van benne.

    Node talán azért, mert még mindig sok embernek nincs Internet elérése. Így pl linuxnál ott megáll a tudomány ha nincs net, viszont van egy Logitech kamerád.

    MS meg azt mondja..jó legyen nagy az oprendszer, viszont ismerjen fel mindent.

    Az meg hogy DVD-n maradjon a dirver, kicsit necces mert mivan ha megsérül a lemez, meg minden telepítésnél az a lemez is kéne...erős a gyanúm, hogy mérlegelte ezt a MS és azért 4-5-10 giga egy oprendszer telepítve.

    Linux...szervernek és spéci vas alá való (ahol nagyon szerény a hardver)...desktopnak még mindíg felejtős szerintem. Azért gondolj bele. Írsz egy Snake programot linuxra...átviszed a szomszédba, de ott már lehet, hogy nem fog menni, vagy nem úgy fog kinézni ahogy szeretnéd. Mondjuk Debian alatt, és te Suse-n fejlesztetted eg mondjuk legyen 2 é eltérés a 2 rendszer verziószáma között....oszt ez csak egy kígyós kis vacak program...namost driverek...ezért nincsenek értelmes driverek linuxokra...gondolok itt arra hogy ha van egy kamerád..lehet hogy van hang, de nincs kép...vagy épp van mindkettő, de a kamera tudna arcfelismerést is, ám nincs megírva hozzá a progi....na ezért, mert ahogy megjelenik egy új disztro, nem hajlandóak a fejlesztők párhavonta újraírni mindent...ingyen.