• FefeeX
    Apám, te igen el vagy tájolva. Az igensok ember gondolom 3-4 a százból. Nekem igensok ember ismerősöm van, akinek SEMMI BAJA nincs és nem is volt vele. Az meg teljesen normális, hogy vannak hibás példányok, ha nem tudsz ezzel megbékülni, vegyél vasgolyót.
    LOLLL a te hozzáértésed a nullával vetekszik. Nem is olyan rég az ATI driverek pl SZINTE SEMMIT nem értek linux alá, azokat csak verítékkel lehetett felkínozni. Volt nV korszak is. Mára már jobb a helyzet, de ilyen hülyeséget mint amit írtál... Érdekes, nálam a legújabb kubu a HD3850-el nem futtat HW támogatást driver install nélkül. Azért jó hogy te "ennyire otthon vagy a témában"
    Többnyire a VGA-kkal linux alatt pont ez volt a prob, hogy a gyári driverek szarok voltak. Némiképp változik a helyzet, mert nő a linuxosok tábora. Ha nem érted még a lényegét, szerintem iratkozz be az utolsó két évbe a 8 általánosba, hátha megérted utána.

"Netre nincs pénze, de gépre igen"
    20k-ért kap egy használt gépet, netet meg egy elmaradottabb országban nem kapsz meg havi 4k-ért (ami itthon is a legolcsóbbak közt van, ha korlátlan és olyan helyen próbálod), tehát lehet hogy neked ez nem egyértelmű, eddig is látszott hogy nem vagy teljesen ép, de hát ez van... Szerintem konnektorból húzd ki a gépet, írd le amit gondolsz aztán utána égesd el és fűts azzal, mert sokkal több értelme nincs a baromságaidnak...