• FefeeX
    #105
    Nem te voltál aki az ASUS-t gyaláztad? Most meg a Logitech-et? Apám, neked nagyon elmentek otthonról... És a villanyt is lekapcsolták... Az még okés, hogy több bajod volt ASUSszal mint az átlagnak, és ezért a gyöpösödött agyaddal világra szóló következtetéseket vonsz le, de mikor elkezded másokkal felszivatni a hülyeségeidet, "egy az isten, az is én vagyok" stílusban, az már elég szánalmas. Logitech egy MINŐSÉGI periféria gyártó. És szarik a linuxra kb, mert még nincs elég nagy felhasználói bázisa (ugyanúgy mint az ATI vagy az nvidia, de hát ezek szerint a nagy VGA gyártók mind "dzsunkák")

    BTW azt gondolsz amit akarsz, csak az agymenésed ne verd a népre, mert a végén még valaki komolyan vesz, és elhiszi a baromságaid.
    Mint ahogy a "mindenhol alap hogy van net" beszólásodból is látszik, mennyire nem ebben a világban élsz... Lehet hogy neked mindent a segged alá tolnak, és így neked faszán van neted, meg a burzsó haveroknak is, de hidd el, nem mindenki engedheti meg magának, messze sem kell nagyon menni, én itthon is ismerek ilyen családot, ha meg keletebbre mész... Ja hogy az már nem a világ? Aki telepít az béreljen műholdas netet?
    GRATULA.