Aki szídja az nem biztos hogy azért teszi, mert összeomlik meg újra kell telepíteni, stb. Nekem sem csinálja egyiket sem, még is utálom, apróságok miatt.
Néhány frissebb vinfos kalandom.
-Sokadszori tényleges hardver változtatás után, utolsó cseppként a hangkártyára kötött hifi leválasztása után használat, majd kikapcsolt állapotban visszacsatlakoztatás újra használatot vette a kedves vista, és jelezte, hogy újra kell aktiválnom a rendszert :D le is szedtem ezért az aszfaltozós oldalról egy aktivátort, és neszebazmeg felkiáltással megtettem amire "kért", azóta megy.
-Gyakran azt érzékeli bekapcsoláskor, hogy nincs bedugva a lankábel. Pedig bizony be van, a router, és a hálókártya fényei is mutatják hogy van kapcsolat. Mi a megoldás? Letiltom a hálókártyát az eszközkezelőben, majd újraengedélyezem, és hoppá már be van dugva.
-Meg akarok nyitni valamit, és ha előtte dvd-ről volt megnyitva valami, akkor is elkezdi basztatni, még ha a vinyón kotorászok. Zavaró hogy ok nélkül felpörgeti a meghajtót. (xp örökség)
-Miért nől a rendszer mérete a particióra való telepítés nélkül? (nincs shadow volume copy, se rendszervisszaállítás) Az egyik a fos minden dll-től 34343 féle verzió miatt vistán+ egy rejtély miatt, ami már xp-n is jelen van.
-Miért csak ritkán képes értelmes, és értékelhető hibaüzenetet írni?
-Vista miért egy rohadt féreg, és honnan szedi elő az előzőleg uninstallált (nem beépített)drivert a következő újraindításnál, új hardvert felismerve? Honnan szedi elő úgy is ha a vinyóról fizikailag törölve lett fájlnévre keresve?
-miért olyan unintelligens a multimédia segítő szolgáltatás, hogy multimédia lejátszástől függetlenül mindig ?10?%-ra korlátozza az egyéb hálózati elérések sávszélességét? Miért kell ezt nekem a registryben állítgatni?
-mi a büdös szarra jó az a hülye egyidejű tcp ip csatlakozás korlátozás, hogy csesszék szájba a nagyanyjukat?
Mondjuk ilyesmik miatt utálom, ez csak pár példa volt.