A Pure készítőinek új játéka
  • Fpocok
    Kipróbáltam én is.

+Azt olvastam, hogy szarul van optimalizálva. Mindenesetre nekem max felbontáson, highon tökéletesen megy. Nagyon örülök neki.
    +Grafika... nagyon szépen néz ki.
    +Hangok. Amikor mész az oszlopok között és süvít a szél. Vagy a helikopter rotor... epic!
    +Baromi látványos. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az, hogy látványos. Robbanások, minden dől össze... remek.
    +Nehéz. Vagy csak én vagyok nagyon béna (amit talán nem hiszek). Volt olyan verseny, hogy harmadiknak kellett lenni minimum... a verseny során nem is láttam az első kettőt, szóval örültem neki, hogy beértem harmadiknak.
    +Következmények. Ha crashelsz, akkor sok idő megy el. Van olyan játék, ahol egyből ugyanott rak ki, de nem itt, szóval ez is tetszik. Utsó körben a vége felé crashelsz, akkor tuti megelőznek, szóval csak óvatosan.
    +Nincs benne alapból nitro. Én gyűlölöm az ilyen nitros baromságokat. Ezért sem szerettem bizonyos NFS részeket. Nem kell ide nitro... csak jól meg kell csinálni a draftot. Mint ebben a játékban.
    +Minimál HUD. Nem csak hogy ritka, de baromi jól néz ki.

-Nincs radar. Nekem hiányzik.
    -Sokat kell várni egy verseny után, míg lehet menni a következőre.
    -Kevés és noname autók.

Nagyon nem akartam kipróbálni, mert baromságnak tartottam. Nagyot csalódtam pozitívan. Ez egy baromi jó játék szerintem.

8/10