• toto66
    #187
    Nos az igazság az, hogy szörnyű:
    A cigányok felzárkoztatására szánt pénzt meg umbuldázták (mai hír)
    A segélyeket elszedik a bűnözők (cigány uzsorások), szegénységben tartva, így mindig felhasználhatóként a rászorultabb cigányokat. Hasonlít a módszer a román koldus maffiához, ahol gyerekeket csonkítanak (láttam saját szememmel kint erdélyben), hogy kolduljanak. Nincs alap ahonnan induljanak, nincs perspektíva, de nam azért mert nem adjuk meg, hanem a bűnözők elveszik. Lent is fent is. A bűnözés nő, adó nő, eltartottak száma nő, és rasszisták vagyunk a világ szemében! Pedig csak bünözők vannak fent is lent is és van pár millió ember akit rabolnak gyilkolásznak, lent is fent is!
    Utálom a nácikat, de már jöhetnének. És ez a legszörnyűbb, hogy már ezt várják az emberek, akik áldozatok, mert már nem lehet nyugodt az ember a kicsi kis tulajdonával sem, életével sem!
    Mocskos politikusok, akik az mellett hogy hazudnak, lopnak tönkreteszik az országot, hagyák sőt bíztatják a bűnözőket, lebutítják a gyermekeinket elveszik a jövönket, önérzetünket sértik, még most úgy megosztják az országot hogy zavargások legyenek, mindezt olyan pofával, hogy az "erőszakot, rasszizmust" elítélik, és mi vagyunk a raszisták, akik voltaképp eltartjuk a politikusokat.
    Na ennyit a pozitív diszkriminációról...