Zeitgeist epikus darab - tényleg egy nagyon jó kis gondolat - kivéve onnantól, amikortól az alternativákat kinálja fel.
Volt már ilyen rendszer a Kommunizmus, szép meg jó is lehetne, cak egy valamit nem vett számitásba, az embert. Az ember enni, inni, élni és baxni akar, és ennek alárendel mindent. Még ha kerülőuton is.
A vénus project egy jó nagy mellébeszélés.
A rendszer hazugságokra épül de lássuk be, nem feltétlenül rossz dolog ez.
Ha hagynánk, hogy a tanulatlan csőcselék irányítsa az országot ma, ezek egyenruhákban menetelnének fel alá. Ezért kell a rózsadombról kézben tartani a dolgokat - és legalább nincsenek internáló táborok újra.
Megdöbbentő : cigány meg kampóorrú - én nem tudom mikor lehet idáig süllyedni illetve milyen ideológiák kellenek hogy tábort verjenek az emberek fejében, hogy ilyenekkel töltség az idejüket, miközben rájuk szakad az ég.
Egy csöpp szolidaritással mindent rendbe lehetne rakni - de erre nincs remény.
Ismerek radikálisokat én is és ugyanolyanok mint a vallásosak - számukra csak 1 isten van és kész - a világ meg égjen, mer apu alkoholista anyu meg szarik mindenre a lakótelepen. A pasas meg elmegy megostromol egy székházat meg megdob egy rendőrt és azt hiszi, hogy egy hazug miniszterelnök ellen harcol.