Brit értelmiségiek a rendőrállam ellen

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
<#eljen>

MJ rulz Pink Team The Only One

Te beteg vagy...Nagyon szánlak, éld békében a "krisztusi hitedet" de ne menj emberek közé, a hülyeség fertözõ...
A cél a Krisztus hitének felszámolása. Ez már a Római Birodalomban sem sikerült, a zsidók is hiába próbálkoztak, miközben napjainkban van bõr a pofájukon arra hivatkozni, hogy azt a földet Isten nekik adta, amelyet el akarnak foglalni.
Ha Sátánt tekintik istenükek, akkor bizonyára így van. Azért, mert nincsenek zsidók a milliárdosok között, még nem jelenti azt, hogy nincs vagyonuk. Rotschild-ok, Rockefellerek pl. szegények pénzügyi értelemben (sztem. minimum dobogósok kellene legyenek)?

Felhívom a figyelmet arra, hogy a legutóbbi népszavazáskor a megjelölhetõ kisebbségek között nem láttam olyat, hogy "ZSIDÓ", vajon miért? Õk tudják pontosan egymás között, hogy kik azok és hányan vannak. A magyar többség pedig nem tudhatja?
Molnibalage
Az elsõ kettõ egy vicc...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igy van! Te pl mibõl látod? Ja,hogy ilyet nem lehet komolyan leírni? Hát öregem...de
Bandee1987
legközelebb írd oda, hogy ironizálsz, mert sokan képtelenek felfogni.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

http://www.forbes.com/lists/2008/10/billionaires08_The-Worlds-Billionaires_Rank.html

itt hany zsidot latsz?
Zeitgeist --> Errõl azt hallottam hogy egy nagy baromság, de én is láttam, és úgy vagyok vele hogy sokminden igaz benne. De világkormány soha a büdös életbe nem fog létrejönni !

Amúgy a Zeitgeist, és e között a cikk között van egy kis ellentét.
Méghozzá az hogy az EU tiltakozik a Nagy-Britanniában történö dolgok ellen.
És a Zeitgeist szerint az EU is a világkormány alapja... amihez elvileg csatlakozni fog az Észak Amerikai, Mediterrán, Dél-Afrikai, és Ázsiai Únió. Eltörölnének mineden emberi jogot, és kultúrákat basznának szét gyökerestül.

A "haladó" úgynevezett "magyar értelmiség" mikor fog így tiltakozni? (Szónoki kérdés)
Ennél a kamatszedõ pénzrendszernél minden jobb, mert az ember lezülléséhez, a társadalom szétzilálódásához és a természet elpusztulásához vezet (most már nem is annyira) hosszabb távon. Ez az ember emberhez méltó létezésének a végét fogja jelenteni.
Persze, ha a mának élünk utódok nélkül, akkor szarjunk a jövõbe és "élvezzük az életet" amíg lehet...
"Nem feltétlenül rossz dolog ez..." -zsidók beszélnek így. Nekik tényleg nem rossz ez a rendszer, hiszen õk csinálták meg ezt ilyen szépre és ez történelmi tény.
A lokatlitásoknak kell uralni a jövõt és nem a globalizmusnak, vagy az emberi faj kihal.
Arról meg hogy kell-e lázadni: kötelesek vagyunk lázadozni (vagy legalább is ott tenni keresztbe a rendszernek, ahol tudunk) ha egy csöppnyi felelõsségünk van a jövõt illetõen. Ha nem lázadunk olyanok vagyunk mint a vágóhídra terelt bírka.

iSS!

Vorpal
Zeitgeist epikus darab - tényleg egy nagyon jó kis gondolat - kivéve onnantól, amikortól az alternativákat kinálja fel.

Volt már ilyen rendszer a Kommunizmus, szép meg jó is lehetne, cak egy valamit nem vett számitásba, az embert. Az ember enni, inni, élni és baxni akar, és ennek alárendel mindent. Még ha kerülõuton is.

A vénus project egy jó nagy mellébeszélés.

A rendszer hazugságokra épül de lássuk be, nem feltétlenül rossz dolog ez.
Ha hagynánk, hogy a tanulatlan csõcselék irányítsa az országot ma, ezek egyenruhákban menetelnének fel alá. Ezért kell a rózsadombról kézben tartani a dolgokat - és legalább nincsenek internáló táborok újra.

Megdöbbentõ : cigány meg kampóorrú - én nem tudom mikor lehet idáig süllyedni illetve milyen ideológiák kellenek hogy tábort verjenek az emberek fejében, hogy ilyenekkel töltség az idejüket, miközben rájuk szakad az ég.
Egy csöpp szolidaritással mindent rendbe lehetne rakni - de erre nincs remény.

Ismerek radikálisokat én is és ugyanolyanok mint a vallásosak - számukra csak 1 isten van és kész - a világ meg égjen, mer apu alkoholista anyu meg szarik mindenre a lakótelepen. A pasas meg elmegy megostromol egy székházat meg megdob egy rendõrt és azt hiszi, hogy egy hazug miniszterelnök ellen harcol.

Hát guten morgen - a másik nem hazug?

Szomorú.(

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Zeitgeist
Zeitgeist Addendum
The Corporation

..kotelezo darabok.

http://www.zeitgeistmovie.com/
Sajnos annyira nem mulatságos a helyzet. Lehet, hogy úgy érzed, te fölötte állsz ezeknek a veszélyeknek - aztán lesz nemulass, amikor rájössz, hogy mégsem.
csak egy gondolat volt
el se olvastam a cikket (általában elég a kommenteket, hogy jól mulassak)
aham, csak az életben sajnos nem a jó oldal írja a forgatókönyvet 😊

és akkor jön V, és...
remember, remember the 5th of november...
és bumm a parlament...
Sajnos hiábavaló minden tiltakozás. A lakosság túlnyomó része birkákból áll és nem fog tiltakozni. Mivel a választási rendszer merev, és a beágyazódott pártokat nem lehet kirobbantani a helyükrõl, csak egy forradalom lehetne megoldás, ám ehhez a értelmes emberek kevesen vannak.

"Jó úton haladunk egy rendõrállam létrehozása felé és azt biztosan tudom, hogy amikor ennek megalakulását észleljük, akkor már túl késõ lesz."

Attól tartok, hogy máris túl késõ.
Higany
Gyökér-e vagy?

Szerintem is oda tartozol,de hogy jön ez ide?
joebacsi
csõcselék

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

← ElőzőOldal 3 / 3